Piel 30 de abril de 2019 Las celebridades, los maquilladores y nuestros editores juran por esta crema de £ 8 Tiene más de 90 años.

Skin 30 april 2019 Kändisar, makeupartister och våra redaktörer svär vid denna kräm på 8 £ Du är över 90 år gammal.

Skin 30 april 2019 Kändisar, makeupartister och våra redaktörer svär vid denna kräm på 8 £ Du är över 90 år gammal.

Även om Weleda Skin Food till en början var något av en branschskönhetshemlighet, sa en representant för varumärket mig att i princip alla kändisar nu litar på det också. Från tv-värdar som Fearne Cotton och Claudia Winkleman till modeller som Alexa Chung och Erin O’Connor, till kändisar som Priyanka Chopra och Winona Ryder, kändisar är officiellt besatta av Skin Food.

Nyligen sågs ett ikoniskt grönt rör på Rosie Huntington-Whiteleys Instagram-berättelser. Victoria Beckham har också pratat om hur mycket hon älskar saker i en intervju med Into the Gloss. “Min kropps hemlighet är Weleda Skin Food”, sa Beckham. “Det jag älskar med det är att det inte är särskilt dyrt och du kan hitta det var som helst … När jag lämnar huset känns det som att jag verkligen är nere.”

Erin O’Connor håller med: “Mitt absoluta behov är Weleda Skin Food, som jag applicerar över hela kroppen”, sa hon. “Det luktar också så friskt och uppfriskande och jag lämnar aldrig hemmet utan det.”