Piel 29 de febrero de 2020 Un experto en piel me acaba de decir cómo deshacerse de los círculos oscuros No se requieren gafas de sol.

Skin 29 feb 2020 En hudexpert berättade precis hur jag kan bli av med mörka ringar. Inga solglasögon krävs.

Skin 29 feb 2020 En hudexpert berättade precis för mig hur jag kan bli av med mörka cirklar Inga solglasögon krävs.

Nu när du kanske har identifierat orsakerna till dina mörka cirklar är det dags att ta reda på hur du håller dem i schack. Lyckligtvis finns det många sätt att göra detta enligt Kerr.

“Om de mörka ringarna orsakas av pigmentering kan du använda ingredienser som stabiliserar melanocyten för att förhindra pigmentaktivering”, rekommenderade Kerr. Leta efter ingredienser som L-askorbinsyra, en potent form av C-vitamin, för att hjälpa till med detta. “Att vara väldigt snäll mot ögonen och ha mycket solskyddsmedel kan också hjälpa till att förebygga.”

“Om mörka ringar orsakas av tunn hud, Att använda en retinolbaserad ögonkräm hjälper till att stärka området. och skapa mer av en barriär som döljer blodkärlen under, säger Kerr.

”Om mörka ringar beror på brist på volym, då, har en kosmetisk procedur såsom ansiktsfyllmedel det är det enda kända förebyggandet, eftersom det inte kan fyllas på något annat sätt, “förklarade Kerr.” Fettkuddarna glider och blir också mindre med åldern så denna volymförlust uppstår och det finns inget sätt att replikera det annat än att ersätta den volymen. “