Piel 14 de julio de 2020 De todas las marcas francesas de cuidado de la piel, esta es, con mucho, la más subestimada para un resplandor saludable y húmedo.

Skin 14 jul 2020 Av alla franska hudvårdsmärken är detta den absolut underskattade för en hälsosam, fuktig glöd.

Skin 14 jul 2020 Av alla franska hudvårdsmärken är detta den absolut underskattade för en hälsosam, fuktig glöd.

Och jag tror att sanningen är att medan andra franska hudvårdshjältar i mitt skåp tenderar att tränga ihop (och därmed leverera visuellt dramatiska resultat), är Vichy den mest blygsamma och avslappnade. Vichy-produkterna som helhet är formulerade med märkets karakteristiska termiska spa-vatten som är rikt på mineraler och antioxidanter och läker, lugnar, uppfriskar och viktigast av allt stimulerar de strålning.

Men det är inte att säga att det inte levererar några hårda skott också. Ta till exempel deras Normaderm-sortiment, som hjälper till att bekämpa fläckar med minimal irritation, och låt oss inte glömma den berömda Dermablend, en sminklinje med hög täckning med förmågan att kamouflera även de mest intensiva rosacea-uppblossningarna.

Så ja, eftersom jag har blivit kär igen med mina flaggskepp Vichy-produkter, tycker jag att det bara är rättvist för mig att avsluta med att säga att Vichy uppriktigt sagt förtjänar lite mer kredit. Det kanske inte är det mest hudläkare rekommenderade varumärket och det gör definitivt inga mirakulösa påståenden, men om du frågar mig är det närmast fransk tjejhud i en flaska jag har stött på.