Cofre de hielo de bricolaje colgante para el Día del Trabajo

Sista minuten Labor Day DIY: Hur man gör en hängande iskista (färgglad)

Hängande DIY-iskista för Labor Day

Sista minuten Labor Day DIY: Hur man gör en hängande iskista (färgglad)

Det är bara några dagar kvar till Labor Day, som i grunden är sommarens sista hurra. Och jag ville gå ut med en smäll …

Så jag samarbetade med Seven Daughters för att hjälpa till med att lansera deras nya konservvinsamling OCH göra en sista minuten-kylare som du kan ha redo att gå före Labor Day! Det tar bara ungefär en timme att slutföra. Bonus … det är också ett Ikea-hack, vilket betyder att det också är billigt.

Dessa små var det perfekta tillskottet till en “picknick sommar” -lagpicknick som Amelia och jag hade på en emu-gård med fåglar, reptiler, koifiskar etc. som (överraskande nog) bara ligger 15 minuter bort. studien. Vem vet?!

En picknick på arbetsdagen

Vi hade lite vin, åt lite kryddig thailändsk mat och hade en riktigt rolig dag. Klicka för att se hur du gör dina egna hängande (färgglada) islådor på språng OCH fler bilder från vår lilla utflykt …

Siete Döttrar Moscato konserverade

material

Instruktioner

1. Börja med att ta bort plastinsatsen från korgen och lägg den åt sidan. Du sätter tillbaka den sist för att förhindra att is droppar från korgen, vilket gör denna DIY vattentät.

2. Lägg sedan till 1-2 lager sprayfärg (du kan också använda en vanlig grundfärg och borste, men det tar mycket längre tid att slutföra det sättet). Jag tyckte att det var bra att ta bort alla sprickor genom att först vända korgen upp och ner och spruta hela vägen och sedan höger sida upp och spraya hela vägen igen.

* Du kan också tömma repet som håller krukorna eller lämna det som det är.

3. Därefter, med den ljusaste färgen, vrid garnklämmorna så långt som möjligt och släpp sedan. När repet börjar snurra, spraya korgen med färg (med fokus på den övre eller mellersta delen). * Detta är bara en av många tekniker som du kan använda för att spruta färg. Men det var enligt min mening det enklaste och mest konsekventa för detta projekt. Så jag tänkte på att dela processen.

4. Upprepa denna process med din nästa färg (som borde ha en djupare / mörkare färg än den föregående), men fokusera den här gången på den mellersta eller nedre delen (beroende på var du sprayade i steg 3).

5. Sätt i plastfodret som du har lagt åt sidan i steg 1. Fyll med is och du är redo att använda. Häng dem från trädgrenar, krukkrokar etc. Lägg till drycker, som Seven Daughters vin. Blinkning. Konserverade sorter finns för närvarande i Moscato och Pinot Noir. Jag älskar Moscato. I själva verket använde jag det i detta frysta sangria-cocktailrecept från ett tag sedan.

DIY hängande iskista för Labor Day

En sak som jag verkligen gillar med dessa kylare, förutom att de kan hängas, är att de är superportabla … ungefär som Seven Daughters burkar. Du kan ta tag i dem och gå nästan var som helst … till stranden, en park eller så nära din bakgård. Du behöver inte ens koppar eller sugrör … även om de ser ganska söta ut med sugrör om du frågar mig. 🙂

DIY hängande iskista för Labor Day

DIY hängande iskista för Labor Day

Amelia och jag tog bara en handfull saker till gården … ett par av våra DIY-kylare (redan fyllda med is), vin (vi åkte med Moscato för att balansera kryddan med thailändsk mat), thailändsk mat och en några filtar som jag lade i min väska.

Labor Day picknick i parken

DIY Labor Day Idea: Hang Coolers för att hålla drycker svala

Picknick i parken

DIY hängande iskista för Labor Day

Picknick i parken + en DIY hängande kylare för Labor Day

Slut på sommarpicknick

Fotografering Amelia TatnallStyling Brittni Mehlhoff

Vad tycker du om vår lilla utflykt och dessa DIY Labor Day-kylare? Tror du att du kommer att prova det här projektet innan sommaren är över?

Denna publikation är associerad med Seven Daughters Wine. Allt är mina åsikter. Tack för att du stöder varumärkena som håller Paper & Stitch igång.