Sipp Away Your Blues: The Best Mood-Boosting Shakes du behöver prova idag!

Sipp Away Your Blues: The Best Mood-Boosting Shakes du behöver prova idag!

Sipp Away Your Blues: The Best Mood-Boosting Shakes du behöver prova idag!

Nu när hösten har kommit, tar vi på oss våra bekväma tröjor och drar ut strumpor och skor som inte har använts sedan våren började. Vid denna tidpunkt under säsongen känner vi oss fortfarande energiska och glada efter månader av att sitta i solen och njuta av det varma vädret och timmarna av starkt ljus, men vi vet också att när vinden blir kallare och dagarna blir kortare kan vårt humör påverkas och bli lite mindre glad. Därför börjar vi förbereda oss tidigt för att ta de enklaste stegen som hjälper oss att lysa upp våra dagar. Vi fann att njuta av hälsosamt humörförbättrande skakningar det är en av de saker som hjälper oss att hålla oss optimistiska hela dagen.

Om du är lika intresserad som tidigare, om inte mer, att prova den läckra idén om humörförbättrande skakningar på dina första mörka morgnar i höst och vinter, här går du. 15 av de mest utsökta, unika och effektiva smoothierecepten som vi hittat och bokmärkt eller till och med försökt hittills.

1. Havremjöl, körsbär och mörk choklad smoothie

Bara för att du letar efter ett smoothierecept som håller dig optimistisk och glad på ett hälsosamt sätt betyder inte att du måste undvika saker som smakar helt och hållet! Praktiskt taget hemlagad håller med oss; De gjorde en stimulerande skaka som innehåller körsbär, havregryn och till och med mörk choklad, bara för att se till att du får den mest behagliga smaken.

2. Smoothie med fikon och kokosnöt

Tänk om du inte riktigt är en stor söt älskare, då har du klickat igenom den här listan i hopp om att hitta något som har lite mer subtila eller mer unika smaker? Tja om du är en kokosnötsälskare eller en fikonälskare, då tror vi att vi kanske redan har hittat Perfekt recept för dig! Tippy Toe Girl lär dig hur man gör en rejäl frukostskakning som smakar som kokosnött fikon te.

3. Smoothie för ananas och matcha grönt te

Har du verkligen alltid föredragit gröna smoothie-recept eftersom du tycker att det att gömma näringsrika bladgrönsaker och grönsaker bakom andra läckra smaker som du vet att du älskar verkligen fungerar för dig utan att du undrar om du har ätit tillräckligt med hälsosam mat hela dagen? Om ananas någonsin har varit en av de smaker du verkligen älskar, Säker Föreslå att ta en titt på hur Feasting at Home gjorde detta ananas Matcha Green Tea Smoothie Recept.

4. Grön mandelmatcha smoothie

Kanske vi På riktigt Det fångade hans ögon när vi började prata om konceptet att inte bara göra en grön smoothie utan en som är gjord med matcha grönt te, som har en behagligt subtil men ändå distinkt smak, men ananaselementet intresserar honom inte alls alls. I så fall kanske du föredrar något med en smak som inte är lika stark! Vi uppmuntrar dig att titta på hur denna Almond Matcha Green Tea Smoothie som presenteras i Conscious Cleanse är tillverkad.

5. Grön melon och myntsmoothie

Här är ett annat otroligt näringsrikt grönt smoothierecept som hjälper dig att öka ditt humör genom att införliva mer bladgrönsaker i din dag, men också lägga till mycket smak genom att inkludera några läckra saker i kombination! Se hur Green Blender föreslår att balansera vitaminerna i spenat med de fantastiska smakerna av grön melon och mynta.

6. Avokado och smoothie med grönt te

Du är verkligen fortfarande känner mig helt kär i tanken på en grön smoothie som ärfaktiskt grönt eftersom det är gjort med matcha grönt te istället för spenat eller grönkål, men har du inte sett den som tilltalar dig tillräckligt för att prova det än? Tja, för de gröna smoothieälskare som gillar en lite mindre söt smak, Säker Jag föreslår att ta en titt på hur A Foodcentric Life gjorde det här genom att kombinera deras matcha med mandel och avokado.

7. Morot, ingefära och gurkmeja smoothie

Förutom det faktum att du letar efter en skakning som helt enkelt hjälper dig att börja dagen på ett näringsrikt och stimulerande sätt, är du också ute efter ett recept som hjälper dig att ge dig själv en extra en liten spark på dagar då du känner dig lite överbelastad eller som en förkylning eller feber kan komma inom din närmaste framtid? Då vi absolut Föreslå att denna fantastiska Carrot Ginger Gurkmeja Smoothie Recept finns till hands hela tiden under de kallare årstiderna. Få all information om denna goda kombination på Minimalist Baker.

8. Mango Greek Yogurt Smoothie

Förutom att bara vilja öka ditt humör och hålla din vitaminnivå hög i höst, vill du hellre göra en smoothie som du vet kommer också att få dig att känna dig mätt när du lämnar huset för arbete? plus Smaka på det så bra att dricka det varje morgon inte känns som en syssla? I så fall helt enkelt behöver att prova denna läckra tjocka grekiska yoghurt och mangosmoothie som beskrivs steg för steg på Pinch of Yum.

9. Pink Dragon Fruit Smoothie för att öka ditt humör

Om du tänker göra dig själv en utsökt skaka från början, vill du vara säker på att du har en stor olika typer och smaker, bara för att se till att du håller dig intresserad och inte börjar dagen med söta flingor som inte gör någonting alls för att förbättra ditt humör? I så fall tror vi det praktiskt taget behöver för att se hur Olivia Budgen gjorde denna otroligt smakfulla (och ganska perky utseende) rosa drakfruktsmoothie som ökar stämningen och är bortom utsökt.

10. Vanilj- och körsbärsbröd som stimulerar ämnesomsättningen

Enligt hennes erfarenhet beror ditt humör och din lycka på hösten och vintern ofta på det sätt du känner för din kropp eller självbild när det kalla vädret slår in och semestern börjar, i istället för nivån av solljus och D-vitamin får du på en dag? Nåväl, vi tror redan att du är på rätt väg för att hjälpa dig att må bättre när du letar efter hälsosamma frukost smoothie recept. Vi uppmuntrar dig dock att ta en titt på hur Blender Babes skapade denna otroliga ämnesomsättningsstimulerande skaka som, trots att den är väldigt frisk, faktiskt Verkligen det smakar som en vanilj körsbärsmulla.

11. Kokosnötvatten, banan och blåbärsmoothie

Är du den typ av kreativ matlagningsentusiast som älskar att hålla reda på vilka typer av mat och dryck som verkligen är ilska just nu? Se till att prova var och en så att du kan ta reda på om du gillar dem eller inte och börja göra saker med dem. Så vi tvivlar inte på att du redan har granskat den supermoderna världen av kokosnötvatten. Vi gjorde samma sak och tyckte att det var gott! Det är nog därför vi var så glada att se detta Southern In Law-recept gjort med blåbär, bananer och det kokosnötvattnet vi har pratat så mycket om. Det är behagligt i magen och hjälper till att förbättra humöret. Y stimulera din ämnesomsättning.

12. Mood Boost Baobab Lycka skaka

Bläddrar du verkligen igenom vår lista och fortfarande Tänk på hur mycket du älskar tanken på gröna smoothies, oavsett om de är färgglada på grund av matcha-te eller på grund av hemliga grönsaker som du knappt kan smaka på, men du vill samla så många idéer som möjligt så att du ser fram emot att se ännu mer i vår lista? I så fall tror vi att du kommer vara mycket nöjd med att läsa om denna otroligt vitaminrika, humörstimulerande Baobab Bliss Shake som beskrivs med en fullständig ingredienslista och blandningsinstruktioner i Green Blender.

13. Energigivande vattenmelonsmoothie

Har du verkligen rullat recept efter recept och letat efter ett som specifikt hjälper dig att känna dig energisk, men också smakar bra och kanske till och med unik? Som ivrige smoothieälskare kan vi förstå önskan att hitta något som är riktigt nytt för dig som du aldrig har provat förut, eftersom många smoothiesmaker och recept ofta smakar detsamma och innehåller liknande ingredienser. Därför var vi glada över att få träffa detta recept från Fit Team som lär dig hur du gör en energiförstärkande skaka med vattenmelonbitar, skalad apelsin, mandelmjölk och proteinpulver om det passar dina kostmål och rutin.

14. Raspberry Lemonade Smoothie

Om du gör en stämningsförbättrande smoothie som också smakar bra, vill du hellre välja ett recept som ger det en smak som påminner dig om de ljusa soliga sommardagarna som har hållit ditt humör naturligt förstärkt? de senaste månaderna? Tja, vi upptäckte att det är just därför vi njuter av denna speciella energigivande skaksmak som presenteras under Weight & Wellness. Det smakar precis som alla frysta hallonlimonader vi njuter av i sommar, bara mer fyllande och näringsrika!

15. Gurka, citron och persikasmoothie

Kanske rullar du fortfarande runt i hopp om att få en smoothiesmak, helst en grön, som du har På riktigt aldrig sett någon annanstans förut. Det är vi alltid Stora fans av de nya smakkombinationerna, så vi kommer säkert inte att skylla dig för det heller! I vilket fall som helst är vi glada att rikta din uppmärksamhet mot detta superunika recept från Nutriliving som visar hur du kan öka ditt humör naturligt med en blandning av gurkor, citroner och persikor.