Paquetes de vacaciones en Pom Pom

Semesterpaket för Pom Pom

Semesterpaket för Pom Pom

Julen är bokstavligen precis runt hörnet och Laura från Lupin har fortfarande några fler DIY-inslagningsprojekt för oss. Jag älskar dessa! För att lära dig mer om Lauras arbete, klicka här för att besöka hennes butik (Lupin) och hennes blogg, Bugs and Fishes.

__________________________

Jag älskar pom poms! De är så roliga att göra och lägger till en knäpp och snygg touch till vad som helst, särskilt paket.

Allt du behöver är lite kvarvarande garn (om du inte stickar själv, var snäll mot någon som gör det, eller hitta kvarvarande bollar i välgörenhetsbutiker), lite kartong och lite tid och du kan göra hjärtliga pom-poms för att muntra upp. någon gåva.

Det här är ett fantastiskt projekt för att få dina barn inblandade, även om de kan behöva en hand med de komplicerade stegen – här är en bra pom pom-handledning som på ett briljant sätt förklarar allt om du (som jag) glömde hur man gör dem.

Alla färgade garn kommer att göra, men jag valde en fin festlig röd och trendig grön för att se väldigt chic (älskling) ut mot mina bruna pappersförpackningar. Jag är ett stort fan av brunt papper, men du kan använda alla typer av omslagspapper för det här utseendet – pom poms tar bara platsen för band och bågar.

Knyt garnbitar runt ditt knippe som om du gjorde ett band och binda tätt. Jag använde tre delar i det här paketet, men du kan experimentera och se vad du föredrar:

Använd sedan de två långa ändarna som sticker ut ur pom pom för att binda det där garnet korsar, det här kan vara lite knepigt, men knyt en knut så säkert som möjligt och klipp sedan de två ändarna så att de inte syns:

Du kan använda en stor pom pom:

Eller gruppera flera (kanske flera i olika färger?) För att ge din gåva en riktig wow-faktor:

Om du fortfarande är lojal mot det gammaldags bandet men ändå vill lägga till en pom av pom pom till dina gåvor, kan du enkelt använda dem för att dekorera dina taggar … Gör först ett andra hål i en bagagelapp:

Jag stakade mina med en penna otåligt, men du kunde säkert göra ditt hål mycket renare. Ta sedan en mindre pompong, passera ändarna genom de två hålen …

… Knyt dem tätt i taggpåsen, gör en slinga och trim försiktigt ändarna …

… Och voila, en pom pom-etikett:

Kom bara ihåg att du kanske vill hålla dessa gåvor utom räckhåll för katter och hundar!