Informe de tendencias de temporada 12 de diciembre de 2018 Tendencias de la moda de invierno de 2018: los únicos estilos que necesita saber Desde abrigos con estampado de leopardo hasta el color que todos usarán.

Säsongstrenderapport 12 december 2018 Vintermodetrender – De enda stilarna du behöver veta från leopardmantelrockar till färgen alla kommer att ha på sig.

Säsongstrenderapport 12 december 2018 Vintermodetrender - De enda stilarna du behöver veta från leopardmantelrockar till färgen alla kommer att ha på sig.

Att säga att modetrenderna hösten / vintern 2018 verkligen är frestande är en underdrift. Några av de viktigaste utseendena för den nya säsongen har drabbat haute couture-avdelningar samt high street-butiker i god tid, och stamchefen är bland de många olika djuravtryck som har landat på överallt från Balenciaga till Topshop. Om du inte bär leopard-, zebra-, ko- eller ormtryck de närmaste dagarna, ska jag äta mina nya Manolos.

Denna första stora trend är en indikator på vad som kommer för resten av året – saker ser högt, ljusa, känsliga, sentimentala ut, Instagram-this-ASAP. Man kan säga att det är en “alltid på” -metod för att klä sig – ingen klädsel, oavsett avslappnad, saknar en samtal eller två. Det finns de djärvaste iterationerna av detta sätt att tänka – föreställ dig superkorta festklänningar i 80-talsstil av hertiginna satin med puffiga axlar, bärs med alla inte så viktiga tillbehör för att göra en stor entré som smycken och glasögon. Sol. (På natten).

Och det finns de subtilare vägarna i: Kanske uppdaterar du ditt dystra höstutseende med ett par ljusröda slouchy knähöga stövlar eller en kristallhårnål som gör att alla i din cirkel vill kopiera dig direkt. Kanske kommer du att gå bort från de vanliga svarta och gråa du litar på när vädret vänder och hoppa in i en värld av vacker pastellblå (kostym är nyckeln här) eller alla bruna (retro, 70-talets silhuetter råder), men vad som helst brun sak får en mode redaktörens stämpel för godkännande här).

Det finns några trender som är för galna för att verkligen påverka din garderob, så av den anledningen har vi lagt bort några idéer som vi vet att du hellre vill undvika. (De 20 lagren av Balenciaga a la Joey de vänner Det är bra meme-foder, men kom igen, ingen har så mycket tid att designa en outfit varje morgon.) Istället är följande utseende de som snabbt sipprar in i gatustilscenen och dina favoritbutiker. Innan du vet ordet av det kommer september och följande guide kommer att se till att du är 100% redo med realistiska och riktigt trevliga trender att prova.

Läs vidare för Who What Wear UK: s nummer av A / W 18: s bästa modetrender.