Moda de temporada 15 de octubre de 2019 Las únicas 5 tendencias de abrigos que cualquiera de nosotros realmente usará esta temporada No hay tonterías aquí.

Säsongsmode 15 okt 2019 De enda 5 rocktrenderna som någon av oss verkligen kommer att ha på sig den här säsongen Det finns inget skitsnack här.

Säsongsmode 15 okt 2019 De enda 5 rocktrenderna som någon av oss verkligen kommer att ha på sig den här säsongen Det finns inget skitsnack här.

Den här säsongens pälstrender kan sammanfattas i fem ord: gå stor eller gå hem. Det är inte en underdrift att säga att rockar är enorma nästa säsong, och nästan alla sätt du kan tänka dig, oavsett om det är formen, längden eller bara färgen.

Fet är vad du vill sikta på. Som sagt, i IRL, ser golvlängden som ser spektakulär ut bakom en modell på banan inte lika snygg när du samlar in utrustning från trottoaren och fastnar i bildörrar.

Så hur ska A / W 19-kapptrenderna anpassas till en kunglig garderob som måste vara praktisk men ändå snygg? Nedan har jag sammanfattat de fem rockarna som du faktiskt kommer att ha på dig nästa säsong. Vissa är riktiga mot landningsbanan och andra är inspirerade av vad du har sett från några av de största formgivarna.

Det är också värt att notera att många av dessa trender korsar eller till och med kryssar i två trendrutor, vilket är perfekt med tanke på att detta kommer att bli ett av dina stora köp av året. Fortsätt rulla för att se vilka trender du faktiskt kommer att ha och var du kan köpa dem nu.