estadisticas web Skip to content

Sanningen om månatliga skönhetsabonnemang

College mode

Nu har du säkert hört att du kan få en liten låda i posten fylld med bedårande miniatyr- eller skönhetsprodukter i full storlek. Skönhetsprenumerationslådor De är en av mina favorit saker i världen. De gör mig oändligt glad och det är ett nöje att få dem i posten.

existera många olika lådor, och eftersom jag är lite besatt försökte jag fyra av dem: Ipsy, Glossybox, Birchbox, Y Julep. Jag kommer att ge dig scoop på dem alla, så Läs vidare för att lära dig om fördelarna och nackdelarna med varje skönhetslåda.

Ipsi

Ipsy skönhetslåda

$ 10 per månad på Ipsy.com

Ipsy skapades av Michelle PhanExtraordinär, skönhet YouTuber och bloggare, så du vet att den här rutan kommer att ha fantastiska produkter. Faktum är att hennes egen sminklinje, Em-Cosmetics, ingår i väskan.

För att prenumerera måste du begära en inbjudan på Ipsys webbplats. När du får din inbjudan (ibland upp till en vecka senare) registrerar du dig för månadsprenumerationen. Det kostar $ 10 per månad och du kan avboka när som helst.

För $ 10, du får en fin sminkväska Y 5 till 6 “snygga prover” eller produkter i full storlek. I min fick jag fem produkter, inklusive en Be A Bombshell-märkesögonskuggspalett i full storlek. Paletten säljs för $ 16, så det var definitivt värt det! Jag fick också en mini Bare Escentuals läppstift, som fortfarande var en bra storlek.

Nackdelen med denna ruta är att de flesta proverna är inte lika “bra” som de som visas på webbplatsen. På bilden ovan finns en Glam Glow-minimask och jag skulle ÄLSKADE att få den. Du får normalt inte välkända märkesprodukter. Annars är denna skönhetsbox värt priset.

Glossybox

Box 4 april

21 dollar i månaden på Glossybox.com

Glossybox är definitivt den “lyxiga” månadsskönhetsboxen. För $ 21 är det dubbla priset för de flesta lådor, men företaget erbjuder fler produkter i full storlek. Den här månaden, Jag fick faktiskt ett Ciate-nagellack i full storlek, som säljs för $ 15. Jag köpte den i limegrön, vilket inte är min favoritskugga, men det är fortfarande en vacker färg och jag gillar den till våren.

Lådan i sig är imponerande. Det är mycket bra gjort och eftersom de är så snygga att titta på använder jag faktiskt mina gamla lådor för gåvor och förvaring! Allt kommer perfekt inslaget, vilket är bra eftersom jag har fått lådor från andra företag med öppna eller skadade produkter.

Jag vill jämföra den här rutan med Birchbox, som jag kommer att prata om nästa, för Glossybox är nästan som lyxversionen av Birchbox. I allmänhet tror jag att den här rutan är lite för dyrt för den genomsnittliga högskolaflickan med en budget, Men jag kunde prenumerera under sommaren bara för att se om jag får roliga produkter!

Birchbox

Boxpage kvinnor

$ 10 per månad på Birchbox.com

Jag måste erkänna att Birchbox är min favoritlåda av alla dessa. Proverna är fantastiska, och allt är så sött! Ibland skickar de till och med te, en energibar, hörlurar eller till och med en söt nyckelring i läder. Jag älskar att lådorna innehåller mer än bara skönhetsprodukter. – gör dem mindre “tråkiga”.

För $ 10 i månaden får du fem lyxprover parfym, hårvård, smink eller andra skönhetsartiklar. Du kan välja vad du vill få och vad inte. Till exempel har jag en vän som hatar parfymprover, så hon väljer att inte använda dem!

Två av mina favoritprover från Birchbox är denna Beauty Protector Leave-In Hair Protector och Benefit Big Easy Foundation. Faktum är att jag fortfarande använder de två produkterna idag och köpte versionerna i full storlek av båda. Som jag nämnde är Birchbox utan tvekan min favoritlåda. Jag gillar hur oförutsägbar (på ett bra sätt!) Det är.

Julep

Julep-låda

$ 24,99 per månad på Julep.com

Den här rutan, kallad Julep Maven-lådan är den dyraste i gruppen. förbi 24,99 USD per månad får du två nagellack i full storlek och en “annan produkt” i full storlek. Alla produkter är Julep-märket.

Denna låda fungerar annorlunda än de andra, för anpassa din låda genom att välja vilken typ av nagellackfärger du vill ha. Du väljer inte de exakta färgerna, men du väljer de färger du vill. Den “andra” fullstora produkten är vanligtvis riktigt stilren; Julep gav mig sin Cleansing Oil, som fortfarande är en av mina favoritrengöringsmedel idag, och den kom i en enorm flaska! Gruvan har pågått i tre månader och räknas.

Ja, det här månadsabonnemanget är väldigt dyrt för den typiska college-flickan, jag vet. Men om du letar efter Helt nya och högkvalitativa nagellack, denna Julep-låda är ett bra val..

Vad tycker du?

Vad tycker du om de månatliga skönhetsboxarna? Tror du att de är värda det? Har du provat något av dessa eller har du favoriter du vill dela? Låt mig veta i kommentarerna!