Dígale adiós a una vida enredada: ¡13 soportes para auriculares de bricolaje!

Säg adjö till ett trassligt liv: 13 DIY-hörlurar står!

Säg adjö till ett trassligt liv: 13 DIY-hörlurar står!

Gå till jobbet, köra kollektivtrafik, gå runt i stan, städa huset … alla dessa situationer kräver god musik! Hörlurar har blivit en av de viktigaste sakerna att ha med oss, men deras nackdel är hur snabbt de trasslar samman. Att avslöja dem är en försvårande process som tar tid som vi normalt inte vill slösa bort. Om du förvarar dina hörlurar säkert i en speciell behållare kommer du att undvika trasselproblemet helt! Titta här 13 DIY-hörlurshållare och hitta din utvalda!

1. Hållare för mint hörlurar

Du behöver inte mycket för att göra ett hörlursställ, en enkel myntbehållare gör tricket! När du väl har ätit alla mynta kommer den uppgraderade behållaren att fungera som en säker plats för dina dyrbara hörlurar. Se hela processen på Giggles Galore!

2. Kinder Surprise hörlurshållare

Vi kommer att ta någon ursäkt för att köpa Kinder Surprise ägg! Ät den läckra choklad, ta leksaken ur äggskal av plast och besök 2 katter och en docka för att se hur du kan förvandla skalen till unika och bedårande hörlursställ!

3. Starbucks hörlurshållare

På tal om 2 katter och 1 docka, de har en handledning för en annan hörlurshållare som är perfekt för kaffemisbrukare som älskar att våga sig in i Starbucks varje dag, hörlurar i öronen, lyssna på bra musik medan de väntar på sin jätte kopp kaffe. med pumpamjölk. .

4. Oreo-hörlurshållare

Oreo-besattheten är inte över och hur kan det vara när kakor är så läckra. Om du är en välkänd Oreo-älskare behöver du hörlursställ som hedrar din kärlek till de bästa kakorna i världen. Kolla in hur Fimo Kawaii Emotions gjorde ett hörlursställ som ser ut precis som den berömda smörgåsen!

5. Hörlurshållare i läder

Om du vill att hörlursställen ska vara enkla och snygga, inte centrum för uppmärksamhet, men tillräckligt vackra för att matcha din eleganta stil, delar Yahoo News en handledning om härliga läderhörlurar som är så enkla. att göra och bekväm att bära.

6. Hama Beads hörlurshållare

Hama-pärlor fortsätter att förvåna oss med sin mångsidighet. Du kan få en färgstark och innovativ hörlur att stå ut ur Hama-pärlor och lite lim! Det här är ett av de projekt som inte tar lång tid, men som sparar dig från att gråna när du är på språng och behöver dina hörlurar orörda. Budget Babe har detaljerna!

7. Modern hörlurshållare med nyckelring

Vi älskar projekt som resulterar i ett objekt med fler användningsområden än ett. Monsters Circus har ett hörlursställ med ett modernt och snyggt utseende, men det fungerar också som en nyckelring eller liten väska. Om du försöker undvika att stapla saker i väskan är det här hörlursstället ett fantastiskt alternativ!

8. Återvunnen flaskhörlurshållare

Återvinning bidrar till en grönare planet. Istället för att kasta bort plastflaskorna kan du göra något nytt med dem och ge dem ett nytt syfte. De är ett mycket användbart hantverksmaterial och Suart86s återvunna flaskhörlurshållare är ett bra exempel på detta.

9. Disney hörlurshållare

Oavsett hur gammal vi är är vi aldrig för gamla för att älska Disney-tecknade serier och deras älskade karaktärer. Antje DIY delar handledningen för hörlurar med Disney-tema, vilket ger dig chansen att äntligen förvara dina hörlurar i de mest bedårande stativ du kan tänka dig.

10. Tic Tac-hörlurshållare

När du är klar med den lilla Tic Tac-behållaren, tänk två gånger innan du kastar den. My Crazy Good Life vet hur man gör det till ett unikt hörlursställ i bara några steg, vilket visar hur prisvärd även de mest kreativa idéerna kan vara.

11. Hörlurshållare med klädnypa

Detta är lätt ett av de enklaste projekten i denna sammanställning, speciellt om du köper de klädnypor som redan passar din idé om charm. Om inte, måste du bara dekorera eller måla dem lite och sedan besöka Neat House Sweet Home för att se hur två klädnypor kan förvandlas till ett underbart hörlursstativ.

12. Kartong står för hörlurar

Eleganta material kan föra dig närmare när du tänker på att skapa, men ibland behöver du inte mer än enkel kartong! Ta en titt på Happy Kona4Us version av ett hörlursställ av kartong och några snygga pärlor!

13. Knapp för stöd för hörlurar

Vill du ha ett hörlursstativ som är litet i storlek men skyddar dina hörlurar från trassel? Do Crafts har en vacker tyghörlurshållare som stängs med en knapp och håller dina hörlurar säkert förvarade utan att ta upp mycket utrymme i väskan.