College Fashion

Så här uppdaterar du dina grundläggande strand- / poolkläder (30+ strandtillbehör vi älskar!)

College mode

Även om detta definitivt är en sommar som ingen annan, betyder det inte att du inte kan få din semester igång. Oavsett om du socialt distanserar dig på en strand eller har en improviserad session i din bakgård, är det strandtillbehör det kan göra eller bryta ditt utseende.

Från Kardashian-Jenners till de största TikTok-stjärnorna, kändisar runt om i världen ger oss stor inspiration från sina hem och ringljus. För att inte tala om, vi kan äntligen få en smak av vår yttre bankstil i verkliga livet.

Här är fem enkla och oväntade trender för strandtillbehör som omedelbart kommer att uppgradera ditt strand / poolutseende från “fångad hemma” till “fångad i en Kardashian-herrgård”.

Den fyrkantiga halsduken

Våra favorittillbehör till stranden: Översikt över bandanas och fyrkantiga halsdukar

Produkter: Halsduk med leopardmönster, Gingham halsduk, Blå och beige halsduk, Svart halsduk, Rosa halsduk, Lavendel halsduk, Blomduk

Detta snygga tillbehör har gjort en stor comeback i år på grund av behovet av att bära ansiktsmasker offentligt och ankomsten av min favoritshow, Outer Banks.

Det behöver inte fungera bara som en ansiktsskydd, Sätta på den i ditt huvud, som en skjorta, eller ens som en sarong.

Från den här säsongens pasteller till det ständigt bärande leopardtrycket, kommer detta tillbehör direkt att se ut som en Hollywood-stjärna.

Inga cover-ups, cover-ups

Strandtillbehör: genomskinliga saronger och byxor för att matcha badkläder

Produkter: Vit skjorta, svart kjol, ljusrosa pareo, leopardtrycksbyxor, vit pareo, rosa byxor

Medan de flesta skulle rynka pannan när de dyker upp i klassen med en genomskinlig näsduk runt papperskorgen, finns det det finns inga regler när det gäller strandtillbehör.

Sarongs gör comeback särskilt i år och som brasilianare kan jag inte låta bli att känna mig upphetsad.

Om du planerar att delta i en snyggare lunch efteråt, välj genomskinliga byxor för ett mer elegant utseende.

Satin, siden och allt annat

Silke- och satinbitar att kombinera med baddräkter

Produkter: Svart kjol, Tie-dye kjol, Vit kjol, Orange kjol, Brun klänning

Även om detta snygga material kanske inte ser ut som ditt vanliga strandkläder, lita på mig, det är det perfekta känsla av lätthet för en varm dag.

Dessutom ger detta strandtillbehör fantastiska Instagram-foton som får dig att se ut som om du har rätt på ett Pinterest-bräde.

För ytterligare stilpoäng, välj en bit siden under sommartid 2020: trendfärg.

Vinterstycken

Tröjor och tröjor att bära på stranden på natten

Produkter: Lavendeltröja, Tie dye-byxor, Grå tröja, Satin-byxor, Beige kofta, Blå kofta

Ja, du hörde rätt. Ta en av dessa bitar till stranden, och när solen går ner är det ett perfekt strandtillbehör. för kallare ja.

Dessutom gör en söt liten tröja fantastiska solnedgångsbilder. Y Det är perfekt om du redan bär en underkläder.

Min favorit vinterobjekt att gå till stranden: grå joggebyxa. Träningsbyxorna är inte bara på, för, umm, karantän, men de skapar också en cool atmosfär som matchar med en triangelbikini.

Hattar

Strandtillbehör: vackra solhattar för 2020

Produkter: Blå hinkhatt, floppig stråhatt, beige mockahatt, rosa hinkhatt, vit stråhatt, cowboyhatt

Oavsett vad du bär på stranden, även om det bara är en baddräkt, bär en hatt får dig att se elegant ut direkt.

Dessutom är det här ett bra år för hattar, diskett hattar är alltid i säsong, cowboy kläder är tillbaka och hink hattar visar sig vara en trend som är här för att stanna.

Oavsett vilken stil du har kan du välja en hatt för den enklaste kläduppgraderingen.

Ytterligare tips

Även om jag inte föreslår att du gör det här om du hänger i solen, är smycken nyckeln till att göra ett strandigt utseende. Medan dangle armband och halsband är fantastiska, några vackra Hoop örhängen är ett fantastiskt strandtillbehör som fungerar utan att ge dig konstiga solbränna linjer.

Slutligen är ett brasilianskt strandstilstrick allt om flip-flops. Snyggare flip flops betyder att man kan gå från stranden till en trevlig restaurang utan förändring.

Vad älskar du att ha på stranden?

Vilken är din favoritstrand för strandtillbehör som du ser fram emot att prova? Vem är din kändis strandstil inspo? Låt oss veta!