Blazer con jeans: blazer marrón claro, jeans negros, blazer coral, jeans Mom, blazer mostaza, jeans ajustados

Så här bär du en kavaj på 2019-sättet

College mode

Blazers är alla ilska just nu. Vad som brukade vara något som bara användes i professionella miljöer är nu en garderob. På senare tid kan du hitta kavajer i olika snitt, färger och material. Det finns verkligen en kavaj för alla.

Nu vet jag vad du tänker, “det finns så många sätt du kan bära en kavaj.” Kanske för några år sedan var det sant, men med nuvarande trender kan du utforma en kavaj på många sätt.

Behöver du lite jackainspektion? Jag visar dig 3 av mina favorit sätt att utforma en kavaj 2019!

Koppla ihop en med jeans

Här ser Sabrina Carpenter så snygg ut i en grundläggande ljusröd kavaj, några jeans och klackar. Så enkelt, enkelt och felfritt.

Blazer med jeans: ljusbrun kavaj, svarta jeans, korallkavaj, Mom jeans, senapskläder, mager jeans

Från vänster till höger: Tan vävd kavaj – Forever 21, svarta skinny jeans – Forever 21, Coral blazer – Asos, Frayed ankle jeans – Forever 21, Senap linne kavaj – Asos, Hög midja skinny jeans – Forever 21

Kommer du ihåg att jag sa det innan du använde en kavaj för professionalism? Det är det fortfarande, men nu kan du också få en blazer att se ut som vardaglig!

Om du undrar hur du bär en blazer avslappnad, är en av de mest 2019-utseendena en blazer i pojkvänstil och ett par jeans.

Försök att para ihop din favoritblazer med några baggy jeans som Sabrina eller bredda din blazer och sporta några skinny jeans! Kombinationerna är oändliga; Det beror verkligen på vilken stil du föredrar! Försök lägga till en kavaj i din casual outfit, du blir inte besviken.

Prova en matchande outfit

Ariana lever för monokroma kläder, så det är inte konstigt att hon hade den här lilla bruna jackan nummer i ärmen. Se hur Ariana bär en matchande outfit, kavaj och kjol.

Blazeruppsättningar: solbränd blazer- och shorts-set, rutig blazer- och kjolset, prickig blazer- och byxset, sammetblazer- och byxset, randig blazer- och jacka-set

Från vänster till höger: Papperspåse blazer och shorts set – Forever 21, kort blazer och minikjol set – Asos, prickig blazer och byxa set – Asos, sammet blazer och byxa set – Asos, randig blazer och byxa set blå – Forever 21

Att designa din kavaj med matchande byxor är väldigt söt och modern just nu. (Observera att detta skiljer sig från din typiska kostymensemble – botten av dessa outfits är ofta oväntad, oavsett om det är vida ben eller utsvängda byxor, shorts eller minikjolar.) Lyckligtvis är dessa monokroma utseende väldigt mycket på modet just nu, så du kan hitta dem var som helst.

Det fantastiska med dessa uppsättningar är att de är lätt. Du behöver inte ens tänka på vilka jeans, shorts, kjol etc. du kommer att ha på dig eftersom de bokstavligen ger dig byxorna!

Prova att bära din matchande jacka! Här är några fina, prisvärda alternativ som du kan köpa eller bläddra på egen hand. Eftersom nästan alla spel är unika är det kul att hitta ett som passar din personliga stil.

Klä upp det

Bella Hadid dödar den på landningsbanan i den här blazerklänningen! Det här är den perfekta bilden för att presentera vår tredje jacka.

Jacka klänningar: Paljett jacka klänning, Silke jacka klänning, Ruffle jacka klänning, Off Shoulder jacka klänning, bältad jacka klänning, två ton jacka klänning

Från vänster till höger: Paljettkavajklänning – Asos, Satin-smokingklänning – Asos, Plisserad kavajklänning – Asos, Off shoulder-kavajklänning – Asos, Sidoknäppning kavajklänning – Asos, Kontrastkavajklänning – Asos

Kavajklänningen är den perfekta anpassningen av den grundläggande kavajen och är MYCKET i mode just nu. Beroende på vad du kompletterar din med kan du bära en klänning i blazer i en professionell miljö (kanske för en arbetsfest) eller till och med för att gå ut.

Som du kan se från dessa exempel finns det så många olika stilar av blazerklänningar! Nästa gång du behöver en klänning för ett evenemang, prova att forma en klänning i blazer-stil!

Vad tycker du?

Vilken av dessa tre stilar är din favorit? Har du ett favorit sätt att utforma en annan kavaj än de som nämns? Låt mig veta i kommentarerna!