estadisticas web Skip to content

Så den 4 juli är skönhetsförsäljningen riktigt bra i år

Så den fjärde juli är skönhetsförsäljningen riktigt bra i år

Även om den här sommaren kan verka lite (eller mycket!) Olika från förra sommaren, är chansen fortfarande att du behöver fräscha upp solskyddsmedel, favoritchampo och pålitlig akne-rengöringsmedel. Nu är det dags att fylla på viktiga saker under de bästa skönhetserbjudandena den 4 juli 2020. Även om du inte reser någonstans spännande ännu finns det rabatterade dagliga väsentligheter för att göra din dagliga rutin enklare och mer effektiv. Åh, och naturligtvis några roliga produkter lagt till mixen.

Titta noga på detaljerna i varje skönhetsförsäljning. Vissa har redan börjat och andra börjar under helgen 4 juli. Vissa försäljningar inkluderar rabatter på en hel webbplats, medan andra bara är en viss linje eller produkt. Viss försäljning är mer en gåva-med-köp-affär, men ett utmärkt sätt att prova en ny produkt gratis medan du lagrar på en pålitlig favorit.

Det finns något för alla. Om du specifikt letar efter smink kan du prova BareMinerals, Cover FX och Physicians Formula för erbjudanden. Om du är som oss och inte kan få nog av din hudvård finns det måste att se från Kate Somerville, Skyn ​​Island, Elemis och mer. Handla våra favoriter nedan och kolla tillbaka, eftersom listan kommer att fortsätta växa.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

bareMinerals COMPLEXION RESCUE ™ Brett spektrum tonad fuktkräm SPF 30

bareMinerals.

BareMinerals

Ta $ 10 rabatt på $ 75 och $ 20 rabatt på $ 100 från 30 juni till 6 juli med koden FIREWORK. Betygsätt också gratis frakt.

Soko Glam

Denna K-beauty-återförsäljare kommer att beställa alla beställningar på $ 45 och uppåt med Tony Moly Aloe Chok Chok 62% Alkohol Hand Sanitizer Gel infunderad med aloe-vatten och trollhasselextrakt. Medan reservationerna räcker.

trubbig hudvård

Bild: Trubbig.

Trubbig hudvård

Få en sällsynt 30 procent rabatt på detta skönhetsmärkes hydratiserande ansiktsolja på Amazon. Du kan inte få Blunt’s CBD produkter på Amazon, men du kan ta Ultra Hydrating Seed Facial Oil, som innehåller Cannabis Sativa (Hampa), Blackberry och Sacha Inchi-fröoljor för jämn, jämn hud. Försäljningen pågår från 3 till 6 juli.

Tigis huvudgavel

På Ulta får du 15 procent rabatt på sänghuvud tweens och köper två får en gratis på alla sänghuvud styling och efterbehandling produkter.

Kate somerville

Få en gratis fullstor ExfoliKate-behandling ($ 85-värde) med alla $ 120-köp från 3-5 juli.

Hon in

Få 10 procent rabatt på 29 $ order, 15% rabatt på 69 $ order och 20% rabatt på 169 $ order med kod FIREWORK20. Försäljningen äger rum den 4 och 5 juli.

Ansiktssats

Få 15 procent av hela din beställning och få gratis frakt med koden SOMMAR från 3-5 juli.

pro kollagen mask

Bild: Elemis.

Elemis

Njut av 20 procent rabatt på hela webbplatsen, plus en gratis present i tre delar med beställningar över $ 100 med kod JULY4 till 5 juli. Du kan också få en gratis Papaya Enzyme Peel med beställningar över $ 125 från 1-5 juli.

Nutrition HUM

Få 20 procent rabatt på din första beställning på 29 USD eller mer till och med 6 juli med koden JULY4TH.

OGX, Maui Moisture och Aveeno Hair

På CVS finns det ett erbjudande att köpa en få en 50 procent rabatt på dessa tre märken. Om du köper produkterna får du också $ 5 i Extrabucks. Försäljningen varar till 4 juli.

100% ren palett

Bild: 100% ren.

100% ren

Detta rena skönhetsmärke erbjuder upp till 70 procent rabatt på utvalda kosmetika fram till 9 juli.

Biojoniskt

Få 25 procent rabatt på alla köp på $ 99 och uppåt med koden HAPPY4 till 5 juli.

Indie lee

På Detox Market får du 10 procent rabatt på order på $ 150 och 15 procent rabatt på order på $ 250, plus en gratis Indie Lee CoQ10 toner i full storlek (ett värde på $ 34). Försäljningen pågår 3-5 juli.

fixering av pulverlocket fx

Bild: Omslag FX.

Täck FX

Få 20 procent rabatt på hela sidan plus gratis frakt på alla beställningar med koden HAPPY4TH till och med den 7 juli.

Skyn Island

Ta $ 10 från $ 75, $ 20 från $ 100 och $ 30 från $ 125 3-6 juli.

OleHenriksen

Få ett gratis 3-delat miniset med varje beställning på $ 50 eller mer. Satsen innehåller Banana Bright Vitamin C Serum, Banana Bright Eye Cream och Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Cream.

Läkare formel

Få 35 procent rabatt på hela sidan, plus gratis frakt på alla beställningar på 10 USD och uppåt med kampanjkod PF35. Försäljningen pågår till 6 juli.

Persika och lilja

Det här favoritmärket K-beauty kommer att rabatteras 20 procent över hela helgen (exklusive Peach & Lily-kollektionen). Företaget kommer att donera 100 procent av nettointäkterna från sin 20-procentiga återställningsrabatt till Restore NYC.

La Roche Posay

Få 20 procent plus ett urval av vitamin C-serum vid beställningar på 65 USD och uppåt.

    Så den 4 juli är skönhetsförsäljningen riktigt bra i år

eos.

EOS

Få 20 procent rabatt på hela webbplatsen fram till 7 juli.

Öglor

Få en gratis 5-pack återställningshydrogelmasker (ansiktsbehandling) varje vecka för $ 60 när du använder koden JULY4TH till och med den 4 juli.

Uppstigning

Få 20 procent rabatt på hela webben och få gratis frakt med koden GOFOURTH från 2-7 juli.

Santa Jane Beauty

Köp The Ideal Duo (som inkluderar Luxury Beauty Serum och C-Drops) för 15 $ rabatt på båda. Dessutom får de 50 första kunderna som köper spelet och använder koden SUMMERGLOW en vävd stråhatt (värt $ 50).

heta verktyg volumizer

Bild: Heta verktyg.

Heta verktyg

På Amazon.com kommer Signature Series Detachable Volumizer att vara 15 $ rabatt 4-6 juli.

BaliBody

Få 20 procent rabatt på alla SPF15 garvoljor 4 och 5 juli.

Retrouvé

Få 30 procent rabatt på hela ditt köp av lyxiga hudvårdsprodukter fram till 6 juli.

Tryck på Sun

Toppsäljande hudvård och smink är 30% rabatt till 4 juli.

banner för skönhetsnyhetsbrev