Alfombra roja 9 de marzo de 2018 5 ingredientes secretos que forman parte de un exitoso atuendo de alfombra roja De alguien con mucha experiencia.

Röda mattan 9 mars 2018 5 hemliga ingredienser som får en framgångsrik röd matta att se från någon med mycket erfarenhet.

Röda mattan 9 mars 2018 5 hemliga ingredienser som får en framgångsrik röd matta att se från någon med mycket erfarenhet.

Ditt utseende börjar vanligtvis med din klänning (eller för vissa, som den glamorösa Evan Rachel Wood, din kostym). Det är grunden för resten av utseendet: hår, smink, accessoarer. Jag arbetar inte med en stylist – jag väljer allt själv (vilket är roligt men också läskigt), så vad händer om jag skäller upp fel träd och utseendet är helt annorlunda? Att vara mycket gravid och närvara Mode Utmärkelser för ett par månader sedan hade jag precis den förtroendekrisen.

Jag ville göra något annorlunda, så jag slog mig ned på en bränd orange klänning, bärs på landningsbanan under en behå. Det var inte moderskap, bara elastiskt, och jag hade en sju månaders stöta att knäppa. På vägen i bilen flippade jag plötsligt ut (kolla in det aktuella ögonblicket i min vlog här!), Men lyckligtvis till slut stod jag upp rakt, lade min hand på höften och (tror jag?) Outfiten såg ganska cool ut . .

Så för alla röda mattan händelser, från mitt perspektiv i alla fall, finns det en balans mellan att prova något nytt / kantigt / roligt men också att se till att det är smickrande. Om du fotograferas från alla vinklar är risken för att få en opålitlig bild enorm, oavsett hur van det är.