Empujar y tirar: cómo hacer tiradores de cuero para cajones

Push and Pull: Hur man gör läderlådesdrag

Push and Pull: Hur man gör läderlådesdrag

DIY-läderdrag är ett så coolt och enkelt byte till vanliga skåpdrag.

Enkel DIY-matlagning! Klicka för att lära dig hur man gör köksskåp i läder. #kök #diy #kitchendiy # läderhandtag #lederdiy #kabinpulls

Jag älskar DIY-skåp och låddrag eftersom de är ett av de enklaste hemprojekten du kan göra. De är överkomliga och bra för DIY-görare på alla nivåer.

Jag gjorde massor av dem när jag gjorde uppdateringar i mitt studiokök. Kommer du ihåg när jag täckte upp bänkskivor i laminat och skapade en djärv backsplash? Så jag trodde att jag skulle dela handledningen idag.

Jag älskar denna idé för hyresgäster eftersom det är en så enkel och prisvärd uppgradering av de grundläggande byggskåpen och de har också varit mycket väl underhållna. Det har gått cirka 6 månader sedan jag installerade dem och de fungerar fortfarande bra och ser i princip exakt likadana ut.

Klicka för att lära dig hur man gör läderskåp på några minuter.

Uppdatera ditt uthyrningskök med dessa enkla (och prisvärda) läderskåp. Klicka för att lära dig hur man gör köksskåp i läder. #kök #diy #kitchendiy # läderhandtag #lederdiy #kabinpulls

Material för läderdrag

 • läderplåt (min är från Amazon)
 • runda mässingsskruvar (jag använde nr 8-32 / 1,25 tum gänga; du behöver 2 skruvar per handtag)
 • skruvmuttrar i mässing (jag använde gänga nr 8-32 / .25 tum och du behöver 2 muttrar per handtag)
 • roterande skär
 • läderstans
 • regel eller regel

Är DIY-låddragningar billiga?

ja! Förutsatt att du redan har andra leveranser (hålslag, roterande skär och rak kant) är kostnaden för dessa skåpdrag mycket rimlig.

Ett läderark på 20 dollar gör 18 till 20 skåpdrag som är 5 tum långa och 3/4 tum breda. Och sedan med kostnaden för skruvar och bultar (vilket är cirka 75 cent per uppsättning) är det fortfarande mindre än 2 dollar per skåpdrag.

Den genomsnittliga kostnaden för ett färdigt läderskåp är $ 8-25 per drag, så det här DIY-alternativet är mycket billigare.

Uppdatera ditt uthyrningskök med dessa enkla (och prisvärda) läderskåp. Klicka för att se DIY. #kök #diy #kitchendiy # läderhandtag #lederdiy #kabinpulls

Hur man gör läderhandtag

ett. Om du arbetar med ett stort läderark, som jag gjorde, behöver du bara en linjal och en roterande skär för att skära av de remsor som fungerar för handtagen.

Jag fann att ett bra mått på läderremsor (när du använder standardskåp) är 3/4 tum bred och 5 tum lång. Du kan naturligtvis justera den här mätningen efter eget tycke, men det var det som fungerade för mig.

Jag har tyvärr inget foto av det här steget. Jag slutade (av misstag) att ta bort alla bilder första gången och var tvungen att göra om vad jag kunde. Men jag hade redan använt allt läder för att göra drag, så jag kunde inte skjuta den delen igen.

två. Peka sedan på ett hål i var och en av de två ändarna av läderremsorna som du gjorde i steg 1.

Jag upptäckte att ca 1/2 tum från kanten är en bra plats för varje hål (och se till att det är centrerat).

* Se till att hålet du skapar är tillräckligt stort för att skruven ska passa tätt, men inte tillräckligt stort för att huvudet ska gå igenom hålet.

3. Lägg sedan helt enkelt till skruvarna och mata dem genom hålen i skåpet. För att fästa skruvarna, sätt i skruvarna på baksidan av varje skruv och dra åt så mycket som möjligt. Det är! Super lätt, eller hur?

Ibland kanske du vill dra åt skruvarna då och då om de började lossna vid användning.

Jag klämmer på mig efter behov en eller en månad eller något liknande. Inga problem, det tar bara en minut att gå igenom hela köket.

Uppdatera ditt kök med dessa enkla (och prisvärda) DIY läderskåp. Lägg till en jordnära modern touch på några minuter. #kök #kök #minimalkök #diyDIY köksidé! En handledning för lädergarderobslist. Perfekt för hyresgäster eller alla som vill ge mer karaktär till sitt grundläggande kök. #cocinaDIY #cocina #DIY #leatherDIY # interiörer

DIY köksidé! En handledning för lädergarderobslist. Perfekt för hyresgäster eller alla som vill ge mer karaktär till sitt grundläggande kök. #cocinaDIY #cocina #DIY #leatherDIY # interiörer

Fotografering Amelia Lawrence

Så vad tycker du om dessa läderskåp och låddrag? Ja eller nej?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara