Enkel väggkonstidé - cirkelmatta runt marmorerat papper!  (klicka igenom för mer information)

Prova detta: Marmorerat matt papper för enkel väggkonst!

Enkel väggkonstidé - cirkelmatta runt marmorerat papper!  (klicka igenom för mer information)

Easy Wall Art Idea - Cirkelmatta runt marmorerat papper (klicka för mer information) Jag är ett fan av ett bra marmormönster. Det finns något med att veta att den virveln av färg eller bläck är helt unik och aldrig kan återskapas helt igen vilket gör att det känns så speciellt. Det är konstvärldens snöflinga. Marmorerat papper har många användningsområden – du kan använda det för kort, pappersprojekt och till och med decoupage på ytor för att skapa ett nytt utseende. Jag älskar hur det ser ut i det här entrébord makeover gjorde jag precis, och jag tänkte a svart och guldmarmorerat papper att det hade varit så vackert att jag ville att det skulle vara en funktion i sig. Jag älskar utseendet på detta bedårande rosaffischer, så jag trodde att en rund matta också skulle passa perfekt inramat marmorerat papper.

Easy Wall Art Idea - Cirkelmatta runt marmorerat papper (klicka för mer information) Easy Wall Art Idea - Cirkelmatta runt marmorerat papper (klicka för mer information) Jag köpte en stor bit matta, klippte den för att passa en 24×24 ″ ram och använde toppen av en planter för att spåra en stor cirkel. När jag väl klippt ut cirkeln med min X-Acto-kniv var jag redo att rama in marmorerat papper.

Easy Wall Art Idea - Cirkelmatta runt marmorerat papper (klicka för mer information) Jag flyttade min cirkulära utskärningsmatta runt mitt papper tills jag hittade det bästa marmorområdet som jag ville inrama. Sedan klippte jag papperet cirka 2 ″ från den cirkeln och limmade det på plats på mattan. När jag väl placerat mattan i ramen var det klart!

Easy Wall Art Idea - Cirkelmatta runt marmorerat papper (klicka för mer information) Easy Wall Art Idea - Cirkelmatta runt marmorerat papper (klicka för mer information) Marmorerat papper är en så vacker konstform att det bara verkar rätt att ge det en enastående funktion i en matt ram. Jag älskar guld, grå och svart virvlar på just detta papper, men det finns naturligtvis så många vackra färger och mönster att välja mellan. Om du behöver ett enkelt men ändå vackert konstverk till din vägg tror jag att det här kan vara den perfekta lösningen för dig också. puss kram. Laura

Credits // Författare: Laura Gummerman, fotografi: Laura Gummerman. Bilder redigerade med A Beautiful Mess Actions.