Prova detta - Måla en vägg med whiteboardfärg abeautifulmess.com

Prova detta: måla en vägg med torrfärgningsfärg

Prova detta - Måla en vägg med whiteboardfärg abeautifulmess.com

Prova detta - Måla en vägg med svarta tavelfärg abeautifulmess.comVi gjorde nyligen ett litet experiment med torrfärgningsfärg (aka svarta tavlan). Gud vet att vi inte kan motstå en speciell färg! Alla utrymmen vi har bott i de senaste sex åren har inkluderat minst en skiffervägg. (se: svarta tavlas köksskåp och min första studie … OH och hur man blandar tavlan färg i vilken färg som helst) Vi är inte här för att prata om tavlan färg ändå! Idag handlar det om torrtavla. Så utan vidare! Här är målningen som

Begagnade…Torr radera färgDen finns i två delar som måste kombineras före användning. När du har blandat färgen måste du använda allt på en timme, så vi gjorde tre lager med tjugo minuters mellanrum. Few!

Därefter måste du vänta 72 timmar tills färgen härdar. Du borde tro att vi alla var mycket angelägna om att prova det, eftersom online-recensionerna var lite fläckiga. Vi förväntade oss att det skulle fungera lika bra som en riktig torr raderingskort. Om inte, bestämmer vi oss för att arkivera det under “misslyckande”. Och vet du vad…??TOTALT fungerar! svarta tavelfärg på abeautifulmess.com Det fungerar helt !!! Wow! Det rengörs ganska enkelt, men vi rekommenderar att du har en svarta tavlaspray till hands för att bevara det vita.

Nu försöker jag bestämma var i mitt hus jag ska använda den här färgen! Det är lite dyrare och kräver mycket mer arbete att applicera än vanlig färg, så jag tror att ett mindre utrymme eller en accentvägg skulle vara bäst. Här är några alternativ (skratta inte åt mig!): Badrumsdörren, en garderobsdörr, ett skåp (ett piano skulle vara SÅ coolt), en vägg i tvättstugan eller en trappas basbord (tänk dig de söta meddelandena som kunde komma igenom !?) Var skulle du använda den här färgen?

Prova detta: måla en vägg med tavlan måla abeautifulmess.com Oavsett var du använder det är det en omedelbar dos kul och glädje! Jag gillar det!

Skål för att torka bort målning! puss kram. Elsie