Usar el nuevo maquillaje líquido Naked Skin de Urban Decay

Produktöversikt: Urban Decay Naked Skin Viktlös Ultra Definition Liquid Makeup

College mode

Förra månaden släppte Urban Decay sin nya Naked Skin Weightless Ultra Definition flytande smink, och efter att ha provat det själv är det officiellt min nya favoritprodukt.

Om du inte har hört talas om det, är Naked Skin en grund som påstår sig erbjuda en felfri, ultradefinierad finish, naturlig glöd utan glansY Viktlös och byggbar täckning, plus massor av näringsrika ingredienser. Efter att ha provat denna grund i två veckor måste jag säga att den definitivt lever upp till sina påståenden (och dess många positiva MakeupAlley-recensioner).

Vill du lära dig mer? Läs vidare för att se min fullständiga recension!

Använda Urban Decay's New Naked Skin Liquid Makeup

Jag med basen Naked Skin.(Ber om ursäkt för den korniga mobiltelefonbilden – min normala kamera är ur funktion!)

Produkten:

stadsförfall 2

Bildens författare

Urban Decay Naked Skin Foundation finns i 18 nyanser, vilket garanterar ett urval för alla. Formeln är lätt, vilket innebär att den kan appliceras lätt eller mer intensivt beroende på mängden täckning du behöver.

Men det bästa? Det där har en varaktighet hela dagen. Allvarligt. Ingen droppande. Ingen blekning. Ingenting. Till och med i Kaliforniens hetta när jag bär det ser min smink exakt likadan ut klockan 23.00. Dessutom skapar Naked Skin inte det oönskade glödet. Det skuggar inte ditt ansikte helt, men det lyser upp områden som dina kindben istället för näsan. Bara av dessa skäl är det verkligen fantastiskt.

Förpackning:

Urbant förfall

Bildens författare

Ett annat fantastiskt utseende från Naked Skin? de förpackningen är fantastisk. Produkten kommer i en lång klar plastflaska som gör att du enkelt kan mäta hur mycket du har kvar och inte går sönder om du av misstag tappar den.

Flaskan har en pump, som jag alltid letar efter när jag väljer en bas eftersom saker utan pump kan bli väldigt komplicerade. Y kan slösa bort produkten. Den levereras också med en keps som förhindrar oavsiktlig stänk på din sminkväska. Sist men inte minst, som alla Urban Decay-produkter, är det mycket estetiskt tilltalande.

Priset:

En nackdel: den här produkten låter in $ 38,00. Jag vet, jag vet, $ 38 är svårt att motivera när du spelar med en budget, men jag är en enorm tror på tanken att “du får vad du betalar för”.

Enligt min mening är $ 38 inte mycket att betala för en foundation som får min hud att se perfekt felfri ut, inte skapar glans, håller hela dagen och ger dig inte det “kakansikte” -utseendet. De flesta diskar gör det också möjligt för dig att testa foundation innan du köper så att du bara köper den perfekta nyansen.

Poängen:

Jag ger denna bas en full fem stjärnor och två tummar uppåt. Urban Decay skapar alltid nödvändiga sminkprodukter (som Naked Palettes och All Nighter Setting Spray), och det här är en annan att lägga till i listan. Naked Skin Foundation har definitivt förtjänat en plats i min sminkväska.

Tankar

Har någon av er redan provat Naked Skin foundation? Vad är din nuvarande favoritbas? Några frågor? Lämna en kommentar nedan med dina tankar!