Bolsa de pañales Dolly

Prisvärd lätthet – söta och användbara DIY-blöjväskor

Dolly blöja väska

Att förbereda sig för ditt nya barn är ett intressant äventyr eftersom det är en unik och spännande upplevelse. Men det kan också vara stressande på grund av den tid och pengar det tar. Du vill också se till att du verkligen är redo för när barnet kommer! För vissa människor är det praktiskt att ta på sig några av babyens väsentligheter som DIY-projekt. Y fredlig. Du kan spara pengar på hemgjorda saker istället för märkesvaror, och du kan också koppla av lite i kaoset medan du brygger.

För att hjälpa dig med minst ett viktigt babybehov, här är en lista över 15 DIY blöjväskor att du kommer att älska att bära så mycket Y gör!

1. Tvåfärgat tygväska

Tvåfärgat tygväska

Bara för att en blöjväska är en praktisk nödvändighet betyder det inte att den måste vara tråkig eller se gammaldags ut! Vi älskar denna handledning i tvåfärgad handväska från Make It, Love It eftersom den visar hur du skapar en handväska som verkligen kommer att se ut som en del av din outfit snarare än att täcka över de kläder du valde för dagen.

2. Blöjväska “Omväg”

Omvägarblöja

Make Baby Stuff leder dig genom processen att skapa en blöjapåse som snäpper på toppen så att dina saker inte faller ut när du reser under dagen. Samtidigt väljer du en knappförslutning som denna över en dragkedja, håller väskan öppen tillräckligt länge för att ge dig enkel tillgång till saker som babyservetter, om du plötsligt behöver dem.

3. Dubbelmönstrad tygblöja

DIY dubbeltryck tygblöja väska

Kretsar din personliga stil kring bilder? Då är du förmodligen ett stort fan av denna My Crafty Side Double Print Cloth Bag! Vi älskar storleken och hur rymlig den är så att du verkligen kan passa in allt du behöver.

4. Många canvasfickor

Canvasväska med många fickor

Sew Can Do visar hur du gör en blöjapåse med närmare grepp på toppen för att ge dig enkel åtkomst till dina saker samtidigt som du håller dem inne. Som namnet antyder har den också massor av fickor så att du kan hålla dig ordnad och redo att gå.

5. Tryckt tygväska med volanger

Ruffle Printed Tygväska

Letar du efter en blöjväska som är lite snyggare men söt nog för att vara en babyväska? Vi älskar den här skiktade volangdesignen från Crazy Little Projects. Vi älskar dock också att du kan göra det i vilket tygmönster som helst som passar din egen smak.

6. Quiltad ambrosia handväska

Hemlagad quiltad ambrosia-tote

Har du olika färgade och mönstrade tygändar som är för vackra för att dike eller donera, men fortfarande inte vet hur du använder dem? Amanda Murphy Design har ett barnvänligt svar till dig! Denna bedårande vadderade blöja väska ger dig en vacker uttalande bit att bära som visuellt passar sitt syfte men ändå låter dig känna dig snygg.

7. Väska “är mycket lätt”

Gillar du tanken på väskor som stängs högst upp men inte har någon dragkedja ännu så att du enkelt kan ta saker, men de som du har sett hittills kittlar inte? Försök istället att göra den här fantastiska Sweet Verbena totepåsen!

8. Dubbel vävd axelväska

Dubbel vävd axelväska

Påsar i Messenger-stil är bra blöjväskor, eftersom klaffen återigen håller dina saker inne men ändå lättillgängliga. De är också en söt stil att bära! Denna handledning från Crazy Little Projects tar dig igenom processen att skapa en basväska med korsrem som gör den lätt att bära.

9. Fyrkantig axelväska

Fyrkantig axelväska

Föredrar du en väska i fyrkantig stil som gör att du kan stapla saker inuti med lite mer organisation än några av säckblöjväskorna med rundade eller sömmar? Vi är kär i det här förtjusande mönstret från Riley Blake Designs, och om du är den typ av person som tenderar att bära två extra av allt, tror vi att du kommer att bli det också!

10. Blöja väska “Oh baby”

Om du letar efter en DIY-väskdesign som i princip har alla fantastiska funktioner du hittills sett kombinerat på ett ställe, är det här mönstret från Sew 4 Home förmodligen det du letar efter. Istället för att vara en tote väska som makt Använd den som en blöjväska, som ett eller två av våra förslag ovan, den här väskan är utformad med tanke på föräldrarnas och barnets behov.

11. Vändbar axelväska

Vändbar axelväska

Är du en ivrig väskväxlare som tenderar att tröttna på att behöva bära samma plånboksfärg och mönster hela tiden? Då har Snips and Spice den lösning du letar efter! Denna väska är vändbar så att du kan ändra ditt utseende, men den är lika praktisk och användbar (och bedårande) oavsett hur du flyttar den.

12. Fäll ut blöjpåsen och skötbordet

Pop-up blöja väska och skötbord

Är du ett stort fan av att göra saker som tjänar mer än ett syfte? Denna pop-up blöja väska är förmodligen allt du hoppades kunna göra för dig själv, och vi är inte säkra på att du hittar en sådan design i butiker heller! Förutom att ha fickor och fack för bokstavligen allt du kan behöva, fälls väskan helt ut så att botten blir ett skötbord med fack för babysaker på varje sida. Du kan byta blöja var som helst! Få en fullständig handledning om en galen hantverkares dagbok.

13. “Frou frou” babyväska

Letar du efter en klassisk babyväska som bara får jobbet gjort, med en eller två fickor för extra förvaring? Ta en titt på denna handledning om Sew Sweetness för att bli den perfekta väskan som passar dina behov.

14. Dolly blöjväska

Dolly blöja väska

Om du förväntar dig en annan enkel blöja väska, men ingen av de du har sett hittills har fångat ditt öga, måste du kolla in Mommy by Day’s Crafter by Night “dockväska”. Förutom att vara enkel att göra, bära och bära, är tygdesignen de valt helt bedårande. Du kan välja något annat, men vi är säkra på att du kan hitta något som liknar det här om det är vad du verkligen vill.

15. Blöjryggsäck “Lil Hitchhiker”

Har du fruktat att välja eller göra en blöjväska eftersom du är den typ av person som alltid har händerna fulla och behöver något som inte gör livet svårt för honom? Detta mönster från Birch Fabrics har lösningen: en DIY-blöjryggsäck! Du kommer att kunna flytta mycket snabbare för att plocka upp dina små när de går och rör sig.