Regalos de vacaciones

Presentidéer till de som är besatta av skönhet

College mode

Semesterpresenter

Bildens författare

Semestern kommer och vi vet alla att det kan vara svårt att hitta rätt gåvor för alla i ditt liv. Och när det gäller brudshopping är skönhetsprodukter ofta ett populärt val. Här är några förslag till vad man ska köpa för en vän besatt av skönhet (Eller kanske till och med dig själv!) Denna semester.

1. Doft

Att välja en parfym är en ganska personlig upplevelse (särskilt eftersom det som luktar gott för en person inte nödvändigtvis luktar detsamma för en annan), så om inte en specifik doft redan har valts, att ge en doft är förmodligen inte den bästa idén.

Dock, en uppsättning parfymprover Gör en bra present till någon som letar efter en ny exklusiv doft. Prova Sephoras doftprov (som innehåller en kupong för en flaska av din favorit i full storlek!) Eller försök att söka i The Perfumed Court där du kan välja kläder baserat på kategori eller doftnot, om du vet vilken det är. den som din vän föredrar. För någon som verkligen är intresserad av parfym Parfymer: guidenär den perfekta presenten!

2. Makeuppaletter

Makeuppaletter är bra för de är mångsidiga för att fungera för alla, oavsett deras egenskaper eller preferenser.

Urban Decays nakenpalett är enormt populär och svår att få tag på, och med goda skäl – du behöver aldrig mer neutrala skuggor, och färgerna ser bra ut på alla! Stort värde också: 12 fullskuggor, Urban Decays otroliga ögonskugggrunder och en borste. NARS All About Cheeks är också en fantastisk palett full av nyanser som smickrar på olika hudtoner; kommer med sin berömda Orgasm-rodnad, samt bronzer och highlighters.

3. Nagellack

Nagellack är vanligtvis en säker present för nästan alla. – trots allt, vem gillar inte färgglada naglar?

Prova en uppsättning med olika färgpoleringsmedel, som Sephoras Glimmer Wonderland-uppsättning eller Essies vinter 2011, eller en högkvalitativ nyans eller två från Chanel eller Deborah Lippman. A presentkort för manikyr Det är också en fantastisk gåva, och det är ännu roligare om du går med din vän!

4. Badrum

Liksom nagellack är badprodukter det alltid bra gåvor att gå om du inte är säker på vad du ska välja.

Prova L’Occitanes Savons de Provence för några riktigt fantastiska (och väldoftande) tvålar, eller Philosophy’s Fun in the Frosty Air set för några vinterinspirerade dofter som kan användas som duschgel, schampo eller bubbelbad. Badbomber från Lush är också en fantastisk present – det finns ett stort urval av dofter att välja mellan och det finns inget bättre sätt att ta ett avkopplande, stressfritt bad. Creme Brulee Duo av Laura Mercier luktar helt fantastiskt och gör en super lyxig present.

5. Verktyg

Borstar och verktyg är en viktig del av sminkapplikationen, men bra kan vara väldigt dyra, så det är trevligt att köpa en vän några fina sminkverktyg; det är något hon kanske inte får.

MAC har en mängd olika kvalitetsborstar att välja mellan, eller prova Sephoras semesterreseset för en bärbar samling av alla större borstar. Organisation kan också vara ett stort besvär för alla med massor av skönhetsprodukter – en skönhetsarrangör eller en kosmetisk väska kan vara den perfekta lösningen!

Vad tycker du?

Är några av dessa idéer något du kan tänka dig att ge bort? Vilka är dina favoritgåvaidéer när du inte är säker på vad du ska välja? Finns det några skönhetsartiklar på din önskelista eller presentlista? Låt oss veta!