Preppy Back-to-School Outfits: Spring Semester Edition

Preppy Back-to-School Outfits: Spring Semester Edition

College mode

Hej damer! Hur mår de? Kan du tro att vårterminen är över oss? Kurser på UPenn börjar imorgon och jag är mycket glad över att se mina vänner och börja mina nya kurser! Vad är du mest upphetsad för den nya terminen?

Nu vet du att jag älskar preppy-stilen. Så för mitt senaste inlägg med preppy-tema kommer jag att dela 3 fantastiska preppy-kläder du kan ha på dig för den nya terminen.

Oavsett om du ska på lektion, äta lunch med vänner eller träffa en dag, har jag täckt dig av skolkläder som fungerar för varje tillfälle. Jag vet hur upptagen skolåret kan vara, så låt mig välja de perfekta preppy-kläderna för mig!

Rött, vitt och preppy

Produkter: Blazer – Zara, Pannband – Girly Treasures (Etsy), Jeans – Hudson Jeans (Nordstrom Rack), Loafers – Franco Sarto (DSW), Blus – Modcloth

Denna look är en preppy flickas dröm! Det är perfekt att gå till lektionen eller ta en kopp kaffe med vännerna. Det är avslappnat och bekvämt, men också väldigt elegant. Du tar jeans och en vit blus och klär dem i fantastiska bitar som loafers och en stor blazer.

Min favoritbit i denna outfit är definitivt blazern. Jag ÄLSKAR tweed. Denna bit är en bestämd nick till det klassiska Chanel-utseendet och är tidlös. Bär vilken klädsel som helst och det håller dig varm under vinter- och vårdagar. Du borde definitivt ha det i din garderob!

Veckad perfektion

Produkter: Handväska – Glamorous (ASOS), Tröja – Ralph Lauren (Macy’s), Parfym – Dior (Sephora), Flats – Charlotte Russe, Kjol – Forever 21

Denna outfit är enkel men ändå klassisk. Du kan använda detta i klassen, till lunch med vänner eller på en eftermiddagsutflykt. Veckade kjolar är en preppy klassiker, liksom kabelstickade tröjor och ballerinor.

Som jag sa i tidigare inlägg är preppy-tjejer inte rädda för att ta chanser med roliga utskrifter eller offbeat-mönster. Snake print tote bag är det perfekta exemplet på hur du kan bära en klassisk outfit och ha kul med den!

Taupe blommig kul

Produkter: Clutch – Nina Aneka (Nordstrom), Eyeshadow – Pixi, Heels – Madden (Kohl’s), Läppstift – MAC, Klänning – Lulu’s, Parfym – Dior (Sephora)

Detta är den perfekta klänningen för en elegant kväll eller kanske ett datum med den speciella någon! Jag tänkte alla hjärtans dag när jag valde den här kläderna. Kan du tro att det nu är mindre än en månad?

Den preppy stilen passar bra med blommönster och tryck. Axelbandslös klänning är perfekt och visar att du kan rocka blommor på vintern och i kallt väder.

Avsluta detta utseende med ett nakenrökigt öga. Jag älskar sminkkollektionen Pixi by Petra. De säljer det online och även på mål, så om du inte har kollat ​​det ännu, se till att kolla in det. Det är fantastisk kvalitet och super överkomligt!

Vad tycker du om Preppy Style-serien?

Vår preppy-serien är 100% för dig, så berätta för oss: vad vill du läsa om i framtida artiklar? Vilka är dina favoritdräkter tillbaka till skolan? Vad tycker du om preppy-stilen? Starta konversationen nedan. Vi älskar att höra från våra läsare!