Corte Bob invertido

Populära korta hårklippningar för kvinnor – Välj rätt kort frisyr

Vackra mönster

Idag blir kort hår mer och mer populärt. Det är så vanligt att det kan ses hos män och kvinnor i olika typer av kläder, från skinny jeans till trenchcoats. Om du letar efter en mer modern och trendig frisyr är kort frisyr det bästa alternativet. Korta hårklippningar har många variationer, som bob, pixie och shag, som alla kan skapa ett dramatiskt uttalande. Dessutom kräver kort hår mindre underhåll och en kort frisyr är billigare än långt hår. Här är några detaljerade korta hårklippningar för dig.

Korta hårklippningar för kvinnor

Kort frisyr för kvinnor - pixie cut

Kort frisyr för kvinnor

Som nämnts ovan har moderna korta hårklippningar många typer, från konventionell bob till mer intressant inverterad bob. Att välja rätt beror mycket på din hårstruktur, ålder och livsstil.

Kort Bob Cut

Inverterad Bob-klippning

Sidovy av det inverterade bobskäret

Kvinnor som arbetar i en professionell sektor eller som är över 50 kan prova denna fantastiska bob cut. Det är en klassisk frisyr och för att göra det skulle stylisten klippa håret ner till nacken. För ett mjukare utseende är snygga kanter gjorda för att rama in båda sidor av ansiktet. För ett modernt och kantigt utseende är den korta bob-frisyren ihop med trubbiga smällar som kan inrama pannan.

Kort Pixie frisyr

Victoria Beckham frisyr

Victoria Beckham frisyr

Victoria Beckham hade en modern kort frisyr, det vill säga pixie cut. För att få denna frisyr klipps håret runt öronen och ryggen. En unik överklagande av pixie frisyren kan uppnås med sällskapet av de mycket korta smällarna som kan svepas åt sidan. Den korta pixiefrisyren är det bästa alternativet för känsliga kvinnor. Men om ditt ansikte är runt är det bättre att undvika denna frisyr. Du kan välja frisyrer med släta och graderade lager. Subtila lager är fantastiska eftersom de kan ge din frisyr mer intresse och rörelse.

Kort Beskuren frisyr

Korta frisyrer 2014

Korta frisyrer för kvinnor

Den underskurna frisyren är ganska populär. Gör det om du gillar det eleganta utseendet. För att göra denna frisyr kommer stylisten att hålla ditt hår i kronan långt och fullt, så att håret kan svepas åt sidan och ändarna kan skjutas bakom örat. Precis som pixie-frisyren ger de subtila skikten på baksidan håret lite rörelse och kropp. Det är ett sexigt utseende när håret borstar dina kindben.

Skiktad frisyr

Bakifrån av Layered Bob Frisyr

Bakifrån av Layered Bob Frisyr

Om du vill se hackigt ut försöker du den korta skiktade frisyren. Skikten i krondelen ska vara fulla och upp till två till tre tum. På baksidan av huvudet smalnar det. För att håret ska se mycket feminint ut, bör håret runt sidorna lämnas ungefär en tum längre än ryggen. Den skiktade frisyren kan ge ett snyggt utseende och är ett underbart alternativ för kvinnor i olika åldrar.

Kort Gamine frisyr

Katie Holmes Gamine Short Haircut

Katie Holmes Gamine Short Haircut

En annan av de trendigaste frisyrerna är Gamine-frisyren, precis som Rihannas nya frisyr. Stylisten skär först håret mycket nära nacken, och det bör också finnas subtila tre tum lager vid kronan och smällar ungefär fem tum långa. Kom ihåg att smällen bara bör borsta mot dina ögonbryn. Denna frisyr är mest fantastisk med en kort vågig frisyr och tjockt och tjockt kort hår.

Kort klaffklippning

Sidovy av kort klafffrisyr

Sidovy av kort klafffrisyr

När du vill ha ett retroutseende, prova den korta klaffklippningen. För att få denna frisyr måste stylisten klippa håret i samma längd utan lager. När det gäller fronten skulle håret hållas ungefär två tum långt. Slutligen skapa en sidoparti och krulla framhåret så att du kan presentera ett riktigt charmigt utseende.