Poncho veraniego Clement Canyon

Platta din figur med dessa gratis virkade Poncho-mönster

Sommarlig Clement Canyon Poncho

Ponchos fortsätter att vara en populär modetrend på grund av deras förmåga att kamouflera en nedåtvänd hund och smickra nästan vilken kroppstyp som helst. Om du är en DIY-diva som letar efter ett nytt projekt, följande gratis virkade ponchomönster Det får dig att känna dig inspirerad att ta itu med en garderobuppdatering.

Scarlet Spiral Poncho

Färgrik scharlakansröd spiralponcho

Denna lättanpassade poncho är mångsidig för att göra en för varje dag i veckan. Besök All Free Crochet för att få gratismönstret.

Spetsponcho

DIY spetsponcho

Designad med unikt garn från Lion Brand Yarns i Cornucopia för färgförändringar som ger intresse för ett enkelt spetsmönster, denna iögonfallande poncho rankas som ett nybörjarvänligt projekt. Ravelry har detaljerna.

Omfamna ljuset

DIY lätt kram

Denna poncho-spetsdesign har en lätt och luftig känsla som gör den perfekt som en lagerstycke för vår eller sommar. Drops Design har det fria virkningsmönstret.

Poncho Clement Canyon

Clement Canyon sommarponcho

Lek med färg och virkad struktur med denna glada poncho-design. Gå över till Lion Brand för att få gratismönstret.

Randig poncho

randig poncho

Den randiga ponchon är ett annat roligt och färgstarkt mönster som säkert kommer att bli en garderobfavorit. Besök Crochet Kim för mer information.

Poncho Granny Square

farmor fyrkantig poncho

Om du gillar att sticka mormorsfyrkant är denna poncho-design en som du säkert kommer att älska. Gå över till My Little Shop of Treasures för att få ett gratis mönster.

Tweed poncho

Gratis Tweed Poncho-mönster

Perfekt för hösten, detta gratis ponchomönster är överdimensionerat för en varm och mysig passform. Yarnspirations har detaljerna.

Poncho med huva och huva

capelet poncho med huva

Att hålla sig varm under vintermånaderna kommer att bli en lek om du har den här kappponchon med huva i din garderob. Du hittar det fria virkmönstret på Ravelry.