farmacia-vs-rimel-edición-alta-gama

Pharmacy vs. High End: Mascara Edition

College mode

apotek-mot-mascara-upplaga-high-end

Hej alla, det är dags för en ny upplaga av Drugstore vs. High-End! Den här veckan jämför jag en av mina favoritmasker genom tiderna med en till Prisvärd apoteksalternativ sägs ge nästan identiska resultat. Dessa masker har mycket liknande borststilar och lovar att förlänga, krulla och blåsa dina fransar.

Läs vidare för att se vem som vinner veckans skönhetsstrid!

I det här hörnet: Benefit Cosmetics Roller Lash Super Curling & Lifting Mascara

Pris: Cirka 23 dollar

Ärligt talat, detta är den första och enda avancerade mascara jag någonsin har köpt själv, men jag är Jag är glad att jag tog steget och sprang på den här fantastiska produkten. Jag gillar mina masker att lägga till längd Y separation med noll kakningoch det är precis vad Roller Lash gör. Utöver detta minskar det också behovet av att använda en ögonfranskrullare, eftersom borsten och formeln för denna mascara hjälper fransarna att hålla sig lyftade och krullade hela dagen.

Jag är ett stort fan av texturerad gummibas av denna mascara eftersom den är lätt att greppa medan du applicerar produkten på fransarna, och själva borsten är unikt utformad för att säkerställa att varje liten frans får den uppmärksamhet den förtjänar.

Och i det här hörnet: Maybelline Lash Sensational Mascara

Pris: Cirka $ 9

Jag köpte nyligen den här produkten efter att ha läst på vissa webbplatser och bloggar att denna mascara är ett trevligt trick för Benefit Roller Lash som jag beskrev ovan, och gissa vad? Är! Formeln för detta är mycket propert Y inte klumpig, och hjälper till att förlänga och förlänga fransarna samtidigt som det ger naturlig utseende och volym.

När jag forskade efter det här inlägget insåg jag att jag under hela serien har jämfört nästan alla mina avancerade produkter till billigare alternativ från Maybelline. Jag kommer att försöka utöka mitt bibliotek med duper i framtiden, men ni alla, Maybelline är det dödar honom med sin kvalitet nyligen.

Jag älskar. Är. Varumärke.

Slaget:

Maybelline-lash-sensational-vs-benefit-roller-lash

Vänster öga: Roller Lash-fördelHöger öga: Maybelline Lash Sensational

För att testa dessa masker hade jag en på varje öga hela dagen förra lördagen. Mina aktiviteter innefattade att gå en schäfer på min morförälders gård i den brännande Tennessee-värmen, ta en välbehövlig tupplur och sedan stanna ute till 04:30 M. På min pojkväns show i Nashville.

Låt oss bara säga att trots alla svett, värme, fukt och vattna, trötta ögon, höll dessa två masker fantastiskt. Varken fläckade, flakade eller sprang hela dagen. Vad?!? När det var dags att äntligen ”ta av mig ansiktet”, kom båda produkterna relativt enkelt ut med en sminkservett.

Championen: Det är oavgjort!

nytta-roller-lash-vs-maybelline-lash-sensational

Jag föredrar personligen Benefits Roller Lash Mascaramen bara för att det var min första kärlek. De två produkterna är dock så lika att jag förmodligen inte kommer att köpa dem igen när de är slut i lager. Maybelline Lash Sensational är en enastående apoteksprodukt som definitivt ger avancerade resultat, och dess likheter med Roller Lash är praktiskt taget identiska. Det är en vinn-vinn-situation, damer!

Att du trodde?

Tack för att du läste! Har du provat dessa produkter? Vad tycker du om dem? Dela dina recensioner och tankar i en kommentar nedan och kom tillbaka snart för en ny utgåva av Drugstore vs. High-End.