farmacia-vs-edición-rubor-de-alta-gama

Pharmacy vs. High End: Blush Edition

College mode

apotek-mot-high-end-rodnad-upplaga

Välkommen tillbaka till ytterligare en omgång av Drugstore vs. High-End! Den här veckan jämför jag två mycket populära rodnar som är utformade för att ge din hud en Glöd “tänd inifrån” som ser naturligt vackert ut och smickrande på praktiskt taget alla hudtoner.

Fortsätt läsa för Se vem som vinner veckans skönhetskamp!

I det här hörnet: Milani “Luminoso” Baked Blush

Pris: Cirka $ 7- $ 8

Är vegan bakad rodnad de Milani anses vara en av de bästa NARS “Orgasm” dupes som finns på apoteket.

Denna rodnad har en otroligt smörig och silkeslen applikation och kan byggas för ett djärvare utseende eller lätt appliceras för en vacker “Jag vaknade så här” strålglans. Förpackningen är lätt och plast med ett extra fack i botten som innehåller en spegel och en minirestborste.

Och i det här hörnet: NARS “Orgasm” Blush

Pris: cirka $ 30

Denna rodnad från NARS är en av henne mest populära föremåloch med en 4,7 av 5 stjärnor på Sephoras webbplats, det är helt klart en utvald produkt.

Denna persikrosa rodnad infunderas med en gyllene glöd som lägger till en hälsosam glöd för din hud istället för att glöda, och det är det perfekta valet för även det mest naturliga eller glamorösa utseendet. Den mattsvarta förpackningen är platt, robust och innehåller en spegel, vilket gör det till ett perfekt val för en resesminkväska.

Prover:

luminous-vs-orgasm-shows

Vänster: Milani “Luminoso” Höger: NARS “Orgasm”

luminous-vs-orgasm-swatch-zoom

Vänster: Milani “Luminoso” Höger: NARS “Orgasm”

“Luminous” har en persika / korall medan “Orgasm” är mer av en ljusrosa. Trots skillnaderna reflekterar båda rodnader vackert ljus och hjälper till att belysa och ge huden en naturlig glöd. “Orgasm” är mer pigmenterat men gäller inte lika smidigt som “Luminous”.

Champion: Milani “Luminoso” Bakad Blush

Även om jag är ett stort fan av båda produkterna måste jag säga att Milanis “Luminoso” är en av mina favoriter rodnar hela tiden. Jag är kär i hur ljus och frisk det får min hud att se ut, och applikationen är helt enkel. “Orgasm” är också en bra produkt, men $ 8 mot $ 30 är en enorm prisskillnad för två artiklar som har liknande resultat.

“Luminous” är den enda produkten jag har från Milani, men alla deras bakade rodnader har fantastiska recensioner, så jag kommer definitivt att köpa mer inom en snar framtid. Gör dig själv en tjänst och prova dem!

Tankar

Tack för att du läste! Har du provat dessa produkter? Vad tycker du om dem? Dela dina recensioner och tankar i en kommentar nedan och kom tillbaka snart för en ny utgåva av Drugstore vs. High-End.