Passar in med säsongsmässiga trender - bästa nagelkonst för hösten!

Passar in med säsongsmässiga trender – bästa nagelkonst för hösten!

Passar in med säsongsmässiga trender - bästa nagelkonst för hösten!

Kalla oss galna, men vi älskar roliga säsongens nagelkonst så mycket att vi absolut är vän till gruppen som byter naglar varje vecka, bara för att se till att vi kan inkludera så många teman och relevanta semestermanikyr i månaden som möjligt. Det är därför vi alltid letar efter nya handledning och har letat efter falla nagel konst inspiration nyligen!

Om du gillar tanken på att ge dig själv lite söt falla teman manikyr I höst lika mycket som vi gör, om inte mer, här är 15 av de sötaste idéerna vi hittills har stött på i vår strävan.

1. Thanksgiving inspirerad manikyr

Oavsett om du firar tacksägelse, skörd eller ingen av dessa saker och du verkligen älskar pumpor och höstfärger, här är en söt idé som är ganska enkel att göra! Se hur Sasha’s World TV skapade denna design med några noggranna prickar och konturer.

2. Fallna lövspikar med glitter och svarta ränder

Vi älskar den här manikyridén eftersom den är lätt att känna igen som höstlöv, men den är också otroligt lätt att måla. Allt du behöver är en orange bakgrund (vi älskar gnistrar men du kan göra en solid färg om du föredrar det) och lite svart för att göra streck som ser ut som stammen och grenarna på varje blad. Se idén mer detaljerat på Mischs Beauty Blog.

3. Djupa juveltoner med guld accenter

Det har alltid varit något om djupa juveltoner och guld accenter, tillsammans eller separerade och påminner oss om hösten. Vi är säkra på att du kan föreställa dig hur glada vi var när vi hittade den här underbara kombinationen av de två med alla olika färger! Se hur enkelt den här designen kan göras på Love Maegan.

4. Enkla och läskiga naglar

Arbetar du verkligen på ett kontor där du får ha nageldesign, men de ska vara ganska subtila, så du letar efter ett enkelt och helst spöklikt mönster eftersom Halloween är din favoritdel av hösten? Så vi tror att du kommer att klara dig riktigt bra med dessa fantastiska kikande ögon mot en svart bakgrund, precis som Blanket Print Nails gjorde!

5. Naken- och neonfranska tips

Vi älskar en bra naken nagel på hösten eftersom vi tycker om hur den neutrala hudtonen verkligen kompletterar alla neutrala i höstens atmosfär och faller runt omkring oss, men vi är också färgglada människor som bara inte kan låta bli att lägga till en touch av ljusstyrka. ton närhelst vi kan. Det är därför vi älskar den här neon- och nakenfranska tipset som presenteras steg för steg hos Lulu så mycket!

6. Fall ombre träd silhuett naglar

Du har en hel del erfarenhet av att måla nageldesigner eller noggrann handmålad konst, så letar du efter något lite mer detaljerat för att utmana dig själv? Då vi Säker Jag föreslår att ta en titt på hur Cosmopolitan skapade en rikt hösthimmel i en orange ombre och målade sedan försiktigt silhuetten av ett kalt träd på ytan.

7. Höstfjädermanikyr

Har du alltid gillat manikyrtekniker som är lite mer unika och lägger till någon form av struktur eller nyhet i utseendet? I så fall skulle vi göra det absolut Jag föreslår att ta en titt på hur Makeup.com gjorde en stämpel för manikyr med höstfjäder verklig fjädrar på ytan av dina mail! Vi tror att du kommer att bli glad att se hur hemligt enkelt utseendet verkligen är.

8. Minimalistisk och metallisk naken mani.

Vi fick verkligen ditt öga när vi började prata om den enkla skönheten i fallna nakenbilder och neutrala, men du kan inte låta bli att lägga till bara en jag rörde av ljusstyrka? I så fall skulle vi göra det absolut Jag föreslår att man tittar på hur Popsugar använde en solid naken och matchande glitter för att komplettera varandra, vilket ger visuellt intresse genom att möta dem två i en lättsam vinkel.

9. Mani med tvåfärgad tejp

Kanske älskade du verkligen det grundläggande konceptet för vad du såg ovan, men skulle du hellre måla dina naglar i någon form av djup skugga som fortfarande har nyanser av dina favorit sommarfärger, snarare än att klibba med nakna? I så fall skulle vi göra det Säker Jag uppmuntrar dig att titta på hur Oooh Shinies skapade en liknande kontrast i en djup auberginlila och balanserade den matta ytan med glansig glasyr istället för skimrande glitter.

10. Matt burgundy platta naglar med guldpunkts accenter

På tal om mattpolish och djupa nyanser, bordeaux kan vara vår favoritfärg att ha på sig mode, accessoarer, Y makeup tiden har kommit hösten! Det är därför vi älskar denna Popsugar-idé för solida matt vinröda naglar med förtjusande prickade guld accenter, liknande de du såg tidigare på listan men lite mer känsliga.

11. Skörd av franska tips

Funderar du fortfarande på hur mycket du verkligen gillade det grundläggande konceptet med naken och neon manikyr som vi visade dig tidigare på vår lista, men kan inte låta bli att känna att neontips ser dåligt ut? liten för sommar för dig? Så vi föreslår att du provar något liknande den här Harper’s Bazaar vintage manikyren som bara fäster vid apelsiner!

12. Söta pumpespikar

Är du ganska fascinerad av alla dessa nakna och orange färgkombinationer eftersom du gillar hur färgerna ser ut tillsammans, men kan inte låta bli att tro att tipsen påminner dig om pumpor? Då kanske du har det bättre med en tutorial som den här från One Nail to Rule Them All that Verkligen visar dig hur du gör dessa tips … till pumpor!

13. Grenar av fallna löv

Vi har pratat lite om höstlöv och visat dig en design som ser ut som kala grenar, men tänk om du verkligen föreställde dig något som skulle sätta dem på ett ställe? Då vill vi uppmärksamma denna fantastiska design och handledning för Love for Nail Polish som visar dig hur man målar en gren av höstlöv direkt på ytan på naglarna.

14. Minty höstlöv

Är du ett stort fan av tanken på höstlöv men tror du att du kanske föredrar att kombinera nyanserna på dina blad med någon form av färg lite mer unik, bara för att skapa en kontrast som får din uppmärksamhet? Då har vi en känsla av att du kommer att uppskatta den här fantastiska mynta bladdesignen och guiden beskrivs steg för steg av Robin Moses Nail Art lite mer.

15. Blanda och matcha höstdesign

Det vet vi faktiskt enda visade henne en fallspikerdesign från Robin Moses Nail Art, men vi stötte på den här alternativa höstdesignen under processen och älskade den så mycket att vi inte kunde motstå att inkludera den också. Vi älskar hur de skapade fantastiska grafiska mönster genom att måla alla typer av former i höst- och skördfärger.