Tendencia del cabello sin partes: lo que se debe, lo que no se debe hacer y los consejos esenciales

Partless Hair Trend: Dos, Don’ts, and Essential Tips

Partless Hair Trend: Dos, Don'ts, and Essential Tips

Det verkar som om alla tidiga användare av high fashion är besatta av snygga frisyrer utan delar. Har du märkt det här stora surret kring Gigi Hadids bländande framträdande vid American Music Awards? Miljontals gillare kan inte ljuga. Låt oss upptäcka den här trendiga trenden från A till Ö och lära oss hur man ordentligt går med i klubben utan separation. Stylister lovar att du kommer att bli den bästa versionen av dig själv.

Varför är hårlösa frisyrer bra för dig?

Under de senaste decennierna på mode har slick-back-hår dykt upp på blanka sidor då och då, särskilt på 70-talet. Men det var mer ett slags aristokratisk haute couture-stil eller ett stylist-trick för catwalks och glamorösa fotograferingar. Men idag försöker de bästa formgivarna och stylisterna göra raka frisyrer tillbaka att använda. Och inte bara bland Hollywoodstjärnor och modeveckagäster.

Egentligen ger partlösa frisyrer dig många objektiva fördelar. Varför?

  1. Det är det mest uppenbara sättet att uppmärksamma ansiktet och spara den naturliga harmonin i proportionerna.
  2. Odelat hår kan enkelt komplettera alla kläder: en tröja med turtleneck, aftonklänning, en stram byxdräkt eller ett sportigt chic utseende. Varje detalj i din stil blir mer uttrycksfull när ditt hår ser så odelat och komplett ut.
  3. Det fungerar verkligen för alla hårlängder och texturer. Du kan kamma dina lockar tillbaka eller göra ditt mjuka hår ännu snyggare. De partlösa korta frisyrerna ser mer futuristiska och ovanliga ut medan det slickade långa håret ser naturligt och enkelt ut.

Med andra ord bör varje tjej försöka förvandla håret och prova åtminstone en frisyr utan avsked. Fortsätt läsa och du kommer att känna till alla detaljer i partlösa hårlösningar.

Hur man stylar hår utan avsked?

Det verkar som att vårt hår tenderar att delas, men det är ett vanligt misstag. I själva verket kan du träna ditt eget hår i att ta vilken form som helst genom att kamma ut det och lufttorka det efter varje tvätt genom att applicera lite mousse, saltspray, vax eller gel. Och om du vill prova en dellös frisyr bara en natt finns det mer specifika tekniker för att göra det.

För att starta denna vackra förvandling, tvätta håret och låt det torka strimmelfri. Bättre att använda en lufttork för att få önskad effekt. Om du har bestämt dig för att uppnå den höga volymen av Gigi Hadids aristokratiska röda matta, använd lite sprutskum för att volumisera rötterna, en borstborst och extra stora rullar mitt i huvudet (där du ofta avskiljande hår). Efter några timmar, fixa resultatet med hjälp av en lätt spray och njut av att se vackert ut.

Du kan också låta bobbynålarna hjälpa dig att få den form du vill ha. Sedan kan du ta bort dem försiktigt eller lämna dem som tillbehör. Du är en konstnär, så skapa gärna den höjd du vill ha.

Voila, din festliga frisyr utan delar är redo för komplimanger. Tyvärr festar vi inte varje dag. Så om du är en avslappnad tjej som vill ha den tvätt-och-gå-effekten, smidig och enkel, hoppa över curlersteget och börja styla. Det finns många hårstylingprodukter som hjälper dig att uppnå önskad konsistens så enkelt som 1, 2, 3.

För de parisiska vårmodeshowerna föredrog många designers våta utseende med en slät rygg. Loewe, Paco Rabanne, Missoni, Markus Lupfer och andra framstående domare från haute couture gick med i partiet No-Parting och blev de mest diskuterade trendsättarna för det utgående året. Här är Fashion TV-videon tillägnad frisyrer utan del i Emanuel Ungaros senaste show – se och bli inspirerad!

Inga frisyrer för alla tillfällen

# 1: smart smart casual

Om du vill förnya din stil och leta efter alternativa hårlösningar, prova denna enklare no-part basic för långt hår. Det ser extremt imponerande och fashionabla ut i kombination med lager vinterkläder och stora örhängen.

# 2: Romantisk stämning utan delar

Här är en perfekt kombination av kvinnlighet, ädel elegans, självförtroende och sofistikering. Inspirerad av Marilyn Monroe och Agent Scully från X-Files kan du skapa dina egna modifieringar av denna allmänt accepterade standard för vackert hår.

# 3: festalternativ utan deltagande

Denna extravaganta frisyr garanterar överraskningseffekten och massor av komplimanger. Borsta bara håret och tappa lite tillfällig färgspray eller glitter vid rötterna fram och avsluta med det starkaste hårsprayet. Välj accentfärgen enligt din makeup, outfit och humör. Kanske är det rätt frisyr för nästa nyårsfest? Okej, tänk på det!

# 4: Slickat tillbaka kort hår

Den partlösa hårtrenden är också bra för korta skiktade frisyrer och bobar i olika längder och former. Elegant och glänsande kommer ditt hår att se särskilt futuristiskt och fashionabelt ut, precis som på den senaste parisiska banan. Hitta dina favorit stylingprodukter som ger dig önskad struktur och effekt.

# 5: extra volym

Voluminöst hår utan avsked är inte längre ett privilegium för Hollywood-stjärnor. Du kan göra samma frisyr hemma med en texturiserande spray, stora rullar och en hårtork. Det är en ganska komplicerad process som kräver naturligt tjockt hår, men du kommer säkert att lyckas och vinna tävlingen om nattens bästa frisyr.

# 6: Flicka med hög ögonbryn

Här är en perfekt, glamorös och aristokratisk hårlösning för speciella kvinnor och speciella tillfällen. Gör din frisyr bokstavligen oförglömlig genom att gå med voluminösa, slanka rötter och lågmälda, lugna ändar. Vad kan se mer festligt, elegant och elegant ut samtidigt?

# 7: Dellöst hår sprutat med havssalt

Sea Salt Texturizing Spray är en relativt ny produkt, men du kommer att älska den från första gången. Den levererar de enkla, perfekta strandvågorna som är så populära bland modeller, skönhetsbloggare och kändisar. Sea Spray är också den bästa assistenten för avslappnade slickade frisyrer.

Tvivlar du fortfarande på det hetaste hårtrenden under det utgående året? Se bara till att inget adjö är det nya adjöet. Så ta vågen, öppna ditt ansikte och känn den inspirerande självuttrycksfriheten genom att ändra din stil varje dag!