Atuendos 4 de mayo de 2020 5 formas de usar una camiseta sin mangas y aún lucir refinada Es un elemento básico de la FMH.

Outfits 4 maj 2020 5 sätt att bära en linne och ändå se polerad ut. Det är en WFH-häftklammer.

Outfits 4 maj 2020 5 sätt att bära en linne och ändå se polerad ut. Det är en WFH-häftklammer.

Klädsel under de senaste veckorna har haft en intressant effekt på hur vi ser våra skåp, specifikt har det belyst vilka bitar som är mest mångsidiga och hårt arbetande och vilka som inte är. Intressant är att linne har blivit en av de mest osannolika hjältarna i vår WFH-kapsel, och om Instagram är något att gå igenom är vi inte de enda som tänker det.

Även om kraften i en välgjord bas inte är nyhetsflöde, har vi särskilt haft den strömlinjeformade estetiken hos den klassiska vita racerback-tanken, som har erbjudit ett sportigt alternativ till de boxy-cut tees som har spridit sig inom sport. senaste åren. Det här är en blus som gjordes för att stoppas i byxor med hög midja, väskig midikjol och stickad tröja och till och med lager under klänningar och skjortor. Med andra ord är det en riktig garderobshäst.

Genom att kasta sina tidigare lågmälda föreningar, inom ramen för våra hem, har tanken kunnat ta en högre roll, och vi har försökt att försköna den med färgglada tryck, eleganta smycken och till och med den udda hälen. Naturligtvis kanske tanken på att pryda din ödmjuka linne inte tilltalar alla, men om du längtar efter komfort med bara en antydan till glitter, fortsätt rulla för de roliga linnen som vi kopierar i maj.