Atuendos 10 de agosto de 2020 17 formas en las que estoy estilizando mis Birkenstocks en casa Van con todo.

Outfits 10 aug 2020 17 sätt jag stylar mina Birkenstocks hemma De går med allt.

Outfits 10 aug 2020 17 sätt jag stylar mina Birkenstocks hemma De går med allt.

Jag har alltid varit en praktisk person när det gäller skor. (Tja, ändå praktiskt för en modeditor.) Jag brukar hålla mig till stilar som jag inte behöver tänka på. Jag tål inte de skor som tycker om att påminna dig var femte sekund av deras existens genom att A) flyga av dina fötter eller B) gnugga dina stackars klackar i glömska. Det är inte att säga att jag inte tänker på estetik, så du kan föreställa dig min glädje när den bekväma vandringssandalen förklarades ett objekt för modevärde 2019.

Snabbspolning framåt 12 månader, och vi är alla i en helt annan situation (minst sagt). Min kärlek till praktiska skor är dock kvar och har blivit användbar i min nya arbetsmiljö. Den genomsnittliga dagen inkluderar att gå runt huset, arbeta på min bärbara dator och sitta i soffan, men jag ville inte sitta fast i tofflor 24/7. Min lösning? Birkenstocks. Ja, han har haft ett par sedan han var 15, och de är inte precis en banbrytande upptäckt, men hur som helst, låt mig informera någon annan Birkenstock-jungfru att jag bokstavligen inte har tagit bort dem under de senaste fyra månaderna.

Det är uppenbart att resten av världen håller med om att den här månaden Birkentocks förklarades som “världens hetaste skor” av modedataplattformen Lyst efter att sökningar efter sandaler hoppade 225% under det senaste kvartalet. Siffrorna ljuger inte. Så efter mycket övervägande och forskning valde jag Arizona EVA-iterationen, som är något billigare än den klassiska Arizona och tillverkad av märkets signatur EVA-tyg, som ser ut som läder men känns som en mjukare form av sandaler material (jag behöver inte bära dem, hurra!). De passar perfekt till mina WFH-behov och matchar verkligen varje outfit, från jumpsuits och jeans till midiklänningar och underkläder. Tro mig inte, bläddra bara ner för att se fotoklar och handla efter mina favoritstilar från Birkenstock.