Leah-Header-Black-White-Collage-Cozy-Outfits

Outfit Ideas: My Top 3 Cozy Winter Looks

College mode

    Leah-Header-Black-White-Collage-Cozy-Outfits

Jag älskar att klä mig. Jag älskar att öka självförtroendet från att gå en extra mil med mina kläder. Jag älskar att utforska gatan för att se vad folk har på sig.

Med detta sagt finns det några saker som är utom vår kontroll: att vara sjuk, väckarklockor som inte går av, polära virvlar. (Tänker någon annan på en isbjörn som lurar i en tunnel med den frasen?) I dessa fall, Ha några enkla, mysiga och bekväma kläder som du snabbt kan ta på dig.kan göra livet så mycket lättare.

Och från din feedback ser det ut som om ni också älskar enkla kläder för att koppla av hemma. Så, här är tre av mina favorit mysiga kläder:

1. Mönster spel

Vit topp kängor med tryck kofta

Ser du saker i svartvitt? Det håller saker ganska enkla. För att leva upp det, varför inte lägga till några mönster i mixen?

Är tjock stickad kofta Det är från Sears och jag kunde inte älska det mer. Min Old Navy lång t-shirt har en litet broderat mönster runt knapparna. Detta håller den mer preparerad än en enkel vit blus. Lägg till några leggings och knähöga stövlar så har du en outfit som är söt och extremt bekväm.

Om du undrar skulle det allvarliga, fokuserade ansiktet i skjortans förgrund vara beskuret. Oj då!

2. Att bo på sidan

Senapsväska mauve halsduk grå t-shirt

Dessa strukturerade leggings av J.Crew är en av mina bästa investeringar. Jag har problem med leggings som är för hängande i midjan och långsamt sträcker sig när dagen går. Dessa byxor är som tjocka leggings med en strukturerad, verklighetstrogen midjeband som inte glider.

Svarta byxor och en grå skjorta de är en bra bas för lager. All gnistan i det här utseendet kommer från tillbehören. Kompletterande färger de är motsatserna på färghjulet, som lila och gula; i det här fallet valde jag lila och goldenrod.

Eftersom halsduken ser så mycket mer livlig ut i verkligheten parade jag ihop den med en neutral havregrynkofta och långa bruna stövlar. Sätt på dig en parka och du är klar!

3. Det subtila + nordiska snöflingan

Lavender Nordic Pullover Combat Boots

Nordiska. Från Disney Frysta. Behöver jag säga mer?

Om förkylningen inte stör dig ändå, flagga din Nordiska mönster! De är inte bara till jul. jag älskar det här lavendel tröja från Victoria’s Secret Pink. Lavendel kan verka som en vårfärg, men det nordiska mönstret gör det perfekt för att bygga snögubbar.

Jag bär tjocka solbränna strumpor med ljusrosa snöflingor och min praktiska dandy stridsstövlar – perfekt för stänk i pölar.

Dina tankar?

Vilka av dessa kläder är din favorit? Vad är din mysiga outfit? Vad vill du se nästa? Låt mig veta nedan!