College Fashion

Outer Banks Fashion: Hur man klär sig som om man bor på vår nya favorit Netflix-show

College mode

Utan tvekan har Netflix släppt sin rättvisa andel av fantastiska shower, inklusive Stranger Things, Chilling Adventures of Sabrina, Sex Education och The Society, för att bara nämna några. Men den 15 april överträffade Netflix sig verkligen genom att lansera sin senaste show: Externa banker. Jag visste genast att jag var tvungen att skriva en Outer Banks modeguide.

Om du på grund av några extremt olyckliga händelser fortfarande inte har kunnat se årets bästa TV-program, låt mig berätta.

Showen följer en grupp tonåringar som bor på Outer Banks of North Carolina på jakt efter förlorade skatter mot bakgrund av sociala klassspänningar, familjeproblem, missbruk och naturligtvis massor av romantik.

Allt som sagt, min huvudsakliga borttagning från att komma igenom programmet på en dag är att Jag kommer att göra vad som helst för jj. (Och lita på mig, när du väl tittat på showen kommer du också att göra det.)

Om den galna plottet och JJ inte räcker för att övertyga dig om att titta på showen, kolla bara i rollerna:

Och viktigast av allt, titta på vad de bär i showen – det är som om de bor på Coachella. Och eftersom Coachella avbröts i år är det den perfekta tiden att kopiera sin stil.

Här är några outfitidéer baserade på showens huvudpersoner, som tar dig till Coachella, countryklubben, stranden, på en jaktjakt, allt jag lägger till i min att göra-lista efter karantänen.

Outer Banks Fashion: Pogue Boys

Outer Banks Fashion: Pogues-inspirerad outfit med rippade jeansshorts, stövlar, bunden hawaiisk skjorta, flygglasögon och truckerhatt.

Produkter: Knäppt skjorta – Revolve, Bandana – Ardene, hatt – Roxy, shorts – Billabong, solglasögon – Pacsun, skor – Nordstrom

Jag trodde aldrig att dagen skulle komma när jag skulle uppmuntra människor att ha på sig truckkepsar, men jag tittade på JJ, John B och Pope och här är vi.

Naturligtvis parar du ihop din hatt med en påsig skjorta med knappar och shorts i jordton för Coachella-stil. Du kan inte glömma näsduken, vilket säkert kommer att vara tillbehöret sommaren 2020 (särskilt eftersom det också fungerar som ansiktsskydd).

De kvasi vandringsstövlarna är ett måste för alla Pogue-medlemmar och de mörka tonerna är perfekta för att koppla av på din båt på bänkarna.

Kiara (aka Pogue Queen)

Outer Banks Mode: Outer Banks Kiara Inspired Outfit With Floral Bikini, Tie Dye Bandana Headband, White Vans, Blue Shorts, Shell Smycken

Produkter: Bandana – Urban Outfitters, Bikini-topp – H&M, Snigelkrage – Pacsun, Armband – Urban Outfitters, Sneakers – Vans, Shorts – Billabong

Kie är coolaste tjejen på de yttre bankerna, och hans stil är inget undantag. För att klä sig som hon måste du alltid ha en baddräkt under ditt utseende, jag menar att du måste vara redo att gå på din väns båtar när som helst.

Det viktigaste är dock komfort – alla hennes kläder är söta men alltid avslappnade. (Dessa bekväma shorts är perfekta!)

Komplement med många unika smycken som detta armband och detta conch halsband. Täck över den med en näsduk på äkta Pogue-stil, men gör det feminint genom att bära det på huvudet.

Kooks

Outfit inspirerad av Kooks in the Outer Banks med pastellshorts, knappskjorta, båtskor, logobälte, klocka och solglasögon.

Produkter: Knappad skjorta – Revolve, Solglasögon – Pacsun, Bälte – Tommy Hilfiger, Klocka – Fossil, Shorts – Billabong, skor – Sperry

Kooks är definitionen av country club mode. De kan tas direkt från en Vineyard Vines-katalog.

Och medan Kooks är värst måste jag erkänna att jag älskar deras snygga strandstil.

Nyckeln är pastellfärger och skräddarsydda kläder, men håll den lös för en strandvibe. Naturligtvis är bältet och klockan ett måste, för Kooks måste se bra ut. Och vågar du inte glömma dina båtskor.

Sarah (aka Kooks Princess)

Produkter: Hatt – Asos, Solglasögon – Pacsun, Halsband – Brandy Melville, Örhängen – Asos, Bralette – Revolve, Sandaler – Urban Outfitters, Jeansshorts – Pacsun

Sarah ser alltid smart och avslappnad ut; hennes stil är väldigt ”chic och avslappnad”.

Koppla ihop alla flytande sommarblusar med jeansshorts så har du det Sarahs grundformel. Sätt sedan på några snygga tillbehör som dessa örhängen och Brandy-halsbandet. (Vi vet alla att Sarah är en brandy-tjej).

Nu för honom elegant touch, accessorize med några vackra sandaler, en diskett hatt (ingenting säger snygg som en diskett hatt) och några solglasögon som visar vem som styr bankerna.

Jag hoppas att du klär dig ut som om du är på de yttre bankerna kommer att kompensera för det faktum att vi sannolikt kommer att vänta ett år till nästa säsong och jag vet inte hur jag ska komma över detta på något annat sätt.

Vad tycker du om vår modeguide för Outer Banks?

Glömde vi en OBX-modeikon? Vad är du mest glada att ha på dig? Låt oss veta!