College Fashion

Online Outfit Guide: Vad du ska ha på dig för varje tillfälle online

College mode

Medan en av de få positiva aspekterna av detta nya liv hemma är att kunna bära de mest bekväma kläderna tre dagar i rad måste vi ibland klä upp oss. När veckorna går, anpassar vi fler livshändelser än någonsin till en online-miljö. Och det betyder att vi behöver kostymer online.

När du är hemma är det svårt att klä dig bra för ett evenemang som du kommer att delta i från ditt eget rum. Tricket, har jag upptäckt, är att hålla din komfort på botten och klä upp det. (Tänk på bekväma jeans, tröjor, leggings eller shorts längst ner.)

{RELATERAD POST: Vad man ska ha på sig för virtuell guildrekrytering}

När det gäller att klä sig på online-evenemang spelar det roll lägg till färg. Först och främst kommer det att förbättra ditt humör och de som pratar med dig att ha färgglada kläder, och i dessa stunder av isolering tror jag att vi alla skulle kunna använda ett humör. Dessutom läser färgerna mycket bra på skärmen, så de hjälper dig att sticka ut.

Men för dig som har en färgfobi, oroa dig inte, jag har ett alternativ för dig för varje tillfälle.

Här är några online-outfitidéer, stiltips och mina favoritval för att hjälpa dig vid dina kommande onlinevenemang. Anteckna det alla dessa fokuserar på toppen – den viktigaste delen av en online-outfit!

Lektioner

Online-outfitidéer - Söta toppar för videosamtal och onlinekurser med hårbandsband att anpassa

Produkter: Tie-dye T-shirt – Urban Outfitters, Printed scrunchie – Free People, Beige top – H&M, Three scrunchies – H&M, Turquoise crop top – Revolve, Pink t-shirt – Free People

Det sista jag vill ha i min onlinekurs är att min lärare ringer till mig för att svara på en fråga som vi båda vet att jag förmodligen inte hörde (att koncentrera sig på en onlinekurs kan vara svårt, har någon annan svårt?). Jag vill inte att alla ögon ska vara på mig i extremt ljus färg. Men samtidigt vill jag se snygg ut.

Lösningen: dämpade färger. Dämpade färger ger dig lite livfullhet men ritar inte för Mycket uppmärksamhet.

Självklart har du en bekväm överdimensionerad beige skjorta för de dagar då din lärare ärligt talat ska hedras för att du dök upp.

Senast, alltid ha en scrunchie De är inte bara söta med dig, när du tittar på en dator för att göra anteckningar kommer du antagligen behöva något för att hålla håret ur vägen.

Intervju eller praktik

Idé för onlineintervjuer - Söta online-intervjutoppar, smycken och hårtillbehör

Produkter: Örhängen – Nordströmställ, rosa blus – Nasty Gal, tryckt skjorta – Zara, svart beskärningstopp – Nasty Gal, pärlhårklämmor – H&M, lavendeltopp – REVOLVE

Personligen tycker jag inte att du ska dyka upp till en intervju med en vit knapp och en svart jacka. Om det är vad du är bekväm i, eller om det är en mycket formell bransch, såklart, men det är inget fel med att göra djärvare modeval i de flesta intervjuer.

Det finns så många eleganta blusar i olika färger som är helt enkelt lika professionell som en knapp. Om du har en knapp nere väljer du en annan färg eller ett coolt mönster. Håll smycken enkla med några professionellt snygga naglar och några hårklämmor för att visa upp ditt ansikte.

Har du problem med att få en praktik eller jobbintervju just nu? Stressa inte, ett bra sätt att sätta sin fot är att ha informativa intervjuer med människor du beundrar. Med denna extra tid är många fler yrkesverksamma villiga att ta sig tid att prata med studenter.

Examen händelser

Online Graduation Ceremony Outfit Ideas - Cute Graduation Tops and Accessories Online

Produkter: Grimtopp – Zara, Halsband – Club Monaco, Gul topp – H&M, Örhängen – Free People, Blå topp – Urban Outfitters, Orange topp – REVOLVE

Med examensceremonier på nätet tvingades jag delta i många fler än jag planerade eftersom jag antar att jag inte har någon ursäkt för att inte vara där. Oavsett om du deltar i en väns examen eller examen själv är dessa toppar den perfekta kombinationen av sofistikerad men ändå avslappnad.

Det här är en festdag, så blommor och tryck Det kan verkligen ge glädje åt din outfit online. Sätt på några söta smycken för att minnas så gott vi kan några av de viktigaste milstolparna i våra nära och kära.

Datum

Söt online date night outfit med söta pastellblusar och guldsmycken

Produkter: Blå virkad topp – Revolve, Lavendel topp – Urban Outfitters, Örhängen – Free People, Halsband – Ann Taylor, Vit topp – Free People, Blue shirt top – REVOLVE

Är det bara jag eller helt plötsligt alla dina vänner som inte brydde sig om att gå på ett pre-karantän-datum? datum online? Något om att kunna trycka på en knapp och komma ur ett Facetime-datum som gör det så mycket mer attraktivt. Men hur som helst, jag antar att du måste klä dig bra.

Bodice, prinsessärmarna, volangerna, fören, är söta detaljer på skjortorna som gör en flirta outfit. Hitta toppar med speciella detaljer du älskar det nästa nästa natt.

För smycken kan du aldrig gå fel med kul. pärlbitarJag menar att långa dagar är när de är reserverade för äldre kvinnor.

Match

Produkter: Vit crop top – Zara, Red crop top – H&M, Necklace – Topshop, Örhängen – Anthropologie, Pink crop top – Zara, Zebra print top – REVOLVE

Kanske den mest beklagade aspekten av studiestängningar på högskolor, festerna var också några av de första evenemangen som hölls online, så du kanske redan har det här på en T. Men här är några bra idéer att imponera på. dina vänner nästa gång du har en online-fest.

Om du lämnade alla dina toppar på college utan att tänka dig att det skulle vara så länge, här är några bra alternativ för dig. De arbetade för högskolafester och även för festkläder online.

Gå för levande och ljusa färger, som rött och rosa för att verkligen sticka ut på din fest. Gillar du inte färgen? Vad sägs om en hit Djurens fotavtryck som den här zebratrycket?

Matcha ditt utseende med smyckenstrenden 2020, tjocka halsband. Ett bra par örhängen går också aldrig ur stil.

Nå ut till dina vänner och håll ett Zoom-parti och se till att alla är klädda för det är vid tider som dessa viktigt att hålla kontakten och ha kul.

Vilka onlinekläder har du på dig för dina olika online-evenemang?

Glömde vi en händelse eller fest online? Vilken är din favoritbit? Låt oss veta!