Oil-free Foundations That Won’t Clog Your Pores

Oljefria baser som inte får dig att bryta ut

Oljefria stiftelser som inte täcker dina porer

Foundation är svår att köpa, speciellt om du har svår hud. Om din hud är känslig och inflammerad i ett kluster av fläckar efter en dag med ansiktsmakeup, är det väldigt frustrerande. Målet med stiftelsen är att ge dig jämn, glansfri täckning hela dagen. Det är därför vi sprider det noggrant. När täckning som ska maskera fina linjer, missfärgning och akneärr skapar ett helt nytt hudvårdsproblem för dig, det är fruktansvärt ironiskt.

Vi kan ha fått höra att akne skulle vara ett förflutet när vi äntligen kom från våra tonåringar, men nu vet vi att det helt enkelt inte är sant. Att ha en fläckfri hud är en ständig kamp, ​​även när du inte bär smink varje dag. Du behöver inte en förrädisk bas i din rutin. Det är därför du bör överväga att investera i en oljefri stiftelse.

Oljefria stiftelser lägger inte till ännu mer olja i huden. De är bäst för fet och blandad hud, för ibland behöver personer med torr hud lite extra hjälp från oljiga underlag. Oljefria stiftelser är mindre benägna att täppa till dina porer och ändå ge dig ett naturligt matt utseende. Vi väljer de bästa oljefria stiftelserna för dig. Ett av våra val låter knappast riktigt. Denna foundation har ingredienser för att bekämpa akne som hjälper till att slå dina fläckar medan du gömmer dina fläckar. Det är en bas som vi definitivt vill ha i vårt team.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

1. Neutrogena SkinClearing Oil-Free Liquid Foundation

En foundation som också hjälper dig att få ljus hud? Det låter mytiskt, men faktiskt är det verkligt. Neutrogena kombinerade sin basformel med sin MicroClear-teknik för att rensa upp porerna. Inte bara kommer du att täcka dina breakouts, men du kommer också att aktivt slåss och undvika dem medan du går om ditt dagliga liv. Denna grund är för fet, blandad och till och med känslig hud. Det är allergivänligt och icke-komedogent.

Neutrogena SkinClearing Oil-Free Liquid Foundation

Bild: Amazon

2. Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation

Denna oljefria foundation från Maybelline ger dig medium täckning och är gjord av lera, så det ger dig ett mer naturligt utseende. Men oroa dig inte, minimera dina porer och kontrollera glansen. Den kommer i en glasflaska eller praktisk väska, som har en pip för att se till att du inte får mer än du behöver. Denna bas finns i upp till 40 nyanser, även om du måste kontrollera om din nyans är tillgänglig.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation

Bild: Amazon

3. Clinique Stay-Matte Makeup

Om du ständigt är på språng, från jobbet till gymmet till happy hour, kommer denna stiftelse att kunna hålla jämna steg. Cliniques viktlösa och oljefria foundation absorberar glans, kontrollerar olja på huden och repar inte när du svettas. Baserat på parabener och dofter håller grunden i åtta timmar, så det kan behöva röra sig här och där, men det kommer att ge dig en ren matt look varje gång.

Clinique Stay-Matte Makeup

Bild: Amazon