Diseñando un carrito de bar para las vacaciones con Seven Daughters

Oh, Make Me Over: Styling a Bar Cart for the Holidays + DIY Bar Cart Makeover

Styling av en barvagn för semestern med Seven Daughters

Designa en barvagn för mitten av århundradet för semestern

Jag stötte på den här barvagnen från mitten av århundradet och blev helt kär i den. Jag ska vara ärlig, kärleksvibbarna slog mig inte först, men sedan tittade jag igen på det och insåg för priset att jag kunde få det att fungera.

Så jag samarbetade med mina vänner på Seven Daughters för att dela en liten barvagn makeover OCH några barvagnstil-idéer / tips för semestern.

Designa en barvagn för semestern + DIY Mid-Century Bar Cart Makeover

DIY Mid-Century Bar Cart Makeover

Så, låt oss börja från början! Vagnen stötte på några utgåvor och registrerades någonstans under genomsnittet, men du kan se potentialen. Rätt?

Vad jag älskade med honom … Det faktum att det är vintage, de cirkulära formerna på varje sida och trähandtagets utseende med den vita metallen.

Vad jag inte tyckte om det … Glashyllorna och metallställen under fick det att se ut som något som hörde på utsidan, inte insidan.

Lösningen… Det största problemet jag hade med stångvagnen fixades med en enkel lösning. Självhäftande tapet. Ja, jag använder det igen för att jag älskar dessa saker. Och det fungerar som magi.

Efter att ha rengjort glaset och tagit bort det från metallhyllorna täckte vi glaset med denna självhäftande tapet med banantryck, trimmade kanterna och satte tillbaka båda glashyllorna på plats. Så enkelt! Det förvandlade verkligen bilen, i mina ögon ändå. Och det fäster mer uppmärksamhet på de saker jag gillade mest med denna bar på hjul i första hand.

En make-up från mitten av århundradet

En make-up från mitten av århundradet

När makeover-delen var klar (på allvar tog det 15 minuter) fick jag jobba med att göra den här killen redo för semestern. För att vara ärlig har jag aldrig ägt en barvagn tidigare. Så det tog lite försök och fel för att ta reda på exakt hur man utformar det. Generellt kom jag på två alternativ: ett med konstverk och ett med en julkrans. Jag är inte säker på vilken jag gillar bättre. Så kanske du kan bestämma för mig? Låt mig veta vilken du gillar!

Bortsett från skillnaderna i väggkonst, fanns det några häftklammer som du bara inte kunde göra utan: alkohol (mestadels vin, som Seven Daughters Moscato och Pinot Noir), glas, en ishink, servetter, underlägg , etc.

En makeover från bar-vagnen från mitten av århundradet + design av en partyvagn.  Inklusive denna DIY-julbukettidé.

Designa en barvagn för semestern med sju döttrar

Och naturligtvis ett par DIY-projekt också. Vilket i det här fallet innebar en DIY-julbukett (liknande den jag gjorde här) och en WINE TIME-karaff. Processen för att göra buketten var densamma som för den här julhandledningen. Så du kan kolla steg-för-steg-processen där.

När det gäller karaffen kunde detta projekt inte ha varit enklare. Allt som behövdes var några aluminiumfoliebokstäver från hantverksbutiken och några minuter för att ställa in allt korrekt. Denna process kan också enkelt användas som namnmarkör på glasvaror vid julfest. Skala bara av klistermärket när festen är över och tvätta den som vanligt.

Och det är allt. Hur designar du din hemmabarvagn för semestern?

En makeover för barvagn från mitten av århundradet + designa en barvagn för semestern

Gör-det-själv-guldkaraff med guldblad

En makeover för barvagn från mitten av århundradet + designa en barvagn för semestern

Koncept, fotografi och stil av Brittni Mehlhoff

Vad tycker du om barvagnens makeover? Vilka väsentligheter håller du i din barvagn hemma?

Denna publikation är associerad med Seven Daughters. Tack för att du stöder varumärkena som håller Paper & Stitch igång.