Oficina 19 de julio de 2018 Ola de calor 101: Cómo vestirse bien en un entorno súper corporativo Manténgase inteligente en el calor.

Office 19 juli 2018 Heatwave 101: Hur man klär sig bra i en super företagsmiljö Håll dig smart i värmen.

Office 19 juli 2018 Heatwave 101: Hur man klär sig bra i en super företagsmiljö Håll dig smart i värmen.

Som alla kvinnor som arbetar i en affärsmiljö kommer att veta att klä sig under sommarmånaderna kan vara ett minfält. Hur kan du hålla dig sval utan att se ut som om du är på väg till stranden? Är det möjligt att navigera i de extrema temperaturförändringar som skapas av industriell luftkonditionering? Kampen är på riktigt.

“I Storbritannien är vi inte vana vid heta somrar, så om du är som jag är din garderob för varmt väder mer strandklar än kontorsanpassad”, säger Polly McMaster, grundare av klädmärket. mode arbete The Bend. “Det kan vara svårt att hitta stilar som håller dig sval utan att visa armar och ben, vilket inte alltid är kontorspassande eller smickrande för användaren.”

Nåväl, vi har hört dina rop av ångest genom vår privata Facebook-shoppinggrupp (gå med så … Ska du köpa det här? Här), och med lite hjälp från experterna har vi sammanställt en guide om hur du kan hålla dig elegant. , smart och sval i värmeböljan. Från coola cover-ups till skrivbordsklänningar, vi har täckt alla baser. Bläddra ner för våra bästa tips.