Conjunto de zapatillas blancas de fila con camiseta de manga larga, chaleco rojo, sombrero negro, mochila negra, joggers a rayas

Night Out-klass: vita Fila-sneakers

College mode

Fila sko trend - svarta och grå fila skor, röda plattformsrader och rosa vita och svarta fila lågtåliga sneakers

Nedre mitten: resa, uppe till vänster: DSW, uppe till höger: Sko låda.

Oavsett om du ständigt är på sociala medier eller bara en gata-stil tittare, är du förmodligen medveten om vita Fila sneakers trend.

Från kändisar till Instagram-modeller till influenser, dessa sneakers finns absolut överallt. Och vi kan inte skylla människor för att ha på sig dem, dessa retroskor är söta!

Vill du investera men är inte säker på hur du designar dem? Här är vår guide för att bära vita Fila sneakers i klassen och för en utekväll:

Klass kostym:

Fila vita sneakers med långärmad t-shirt, röd väst, svart hatt, svart ryggsäck, randiga joggare

Produkter: Fila Sneakers – Saks Fifth Avenue, Joggers – Boohoo, T-shirt – Forever 21, Väst – Boohoo, basebollkeps – ASOS, Ryggsäck – ASOS

Tennisskor är de mest bekväma skorna du kan ha i klassen. De är perfekta för att gå från ena änden av campus till den andra. Naturligtvis är dessa Fila sneakers perfekt för långa skoldagar.

För det här utseendet ska vi kombinera dessa sneakers med några söta joggare. Dessa är så söta med den lilla randdetaljen på sidan. Lägg till en vanlig skjorta för att stoppa in i dina joggare och en röd väst som kontrast. Denna väst håller dig varm om det fortfarande är kallt där du bor.

För att göra denna outfit mer avslappnad och bekväm, lägg till en söt basebollkeps som tillbehör. Oavsett om du har en dålig hårdag eller bara vill matcha kläderna, tjänar denna söta basebollkeps två syften.

Och naturligtvis kan du inte gå till lektionen utan en söt väsentlig ryggsäck.

Aftonklänning:

Fila vita sneakers set med svart bralette, läder leggings, mesh huvtröja, armband, röd tote väska

Produkter: Fila Sneakers – Saks Fifth Avenue, Faux Leather Leggings – Fashion Nova, Mesh Cropped Sweatshirt – Nova Mode, Bralette – Forever 21, Armband – Ardene, Clutch – ASOS

Du kanske tror att sneakers inte är riktigt nattkläder, men med rätt stiltrick är det lätt att bära dessa sneakers från klass till fest.

Koppla ihop skorna med leggings i konstläder för en lyxig miljö perfekt för en utekväll.

Ovanpå visar den upp denna huvtröja med mesh och en söt bralette under. Detta ger dig en antydan till trenden med nätverk som vi har sett överallt nyligen. Du kommer att se fantastisk ut i denna outfit!

För att komplettera, lägg till ett enkelt armband och färgglada totepåse. Är du redo!

Ja eller nej?

Dessa vita Fila sneakers har visats på våra Instagram-flöden nyligen. Men hur tycker du personligen om dem? Gillar du den här trenden? Hur skulle du utforma dessa sneakers?

Låt oss veta i kommentarerna nedan!