College Fashion

Night Out-klass: Ultra rippade jeans

College mode

Ultra rippade jeans

LR-produkter: ASOS, ASOS, Nova Mode.

Tro det eller inte, rippade jeans kan bäras i klass och för en utekväll. Och vi menar inte normala nödställda jeans, vi menar särskilt rippade och dåligt slitna jeans.

Det bästa med jeans är att de är universella. Du kan klä upp dem eller klä dem för att vara perfekta för lektionen och för en utekväll. Ja, även om de har stora tårar.

Så här rockar du dem:

Klass kostym:

Hur man bär ultra-nödställda jeans i klassen: rippade jeans, crop top, skåpbilar, vitt bälte, armband, svart ryggsäck

Produkter: Sneakers – Skåpbilar, Rippade jeans – Fashion Nova, T-shirt – Forever 21, Bälte – Boohoo, armband – NA-KD, Ryggsäck – Forever 21.

När du börjar på college inser du snabbt att det inte finns någon fast klädkod. Det finns människor som vaknar, tar på sig tröjorna och går direkt till klassen. Det finns människor som bär mördarklackar i klassen. Så dessa rippade jeans kan också fungera. (Uppenbarligen känner du till din klassrumsinställning bäst – använd dem inte för en affärsanalyspresentation, men för en avslappnad konferens är modebitar som dessa bra.)

Koppla ihop dessa rippade jeans med en grundläggande tee efter eget val. Denna enkla vita passar formen för att balansera jeansens pojkvän. Stoppa i skjortan, lägg på ett bälte om du vill och bär sedan vanliga skåpbilar i en sval färg som den här ljusrosa.

De flesta bär inte för många tillbehör när de går till lektionen och det är helt bra. Ett enkelt armband är tillräckligt bra för att matcha din outfit och förvandlar en enkel outfit till ett mer raffinerat utseende.

Eftersom terminen slutar tidigt är chansen stor att du inte behöver en stor ryggsäck, men du behöver en medelstor.

Nu ser du avslappnad ut men söt för klassen!

Aftonklänning:

Kvällsriven jeansdräkt med naken bodysuit, genomskinliga klackar, enkelt halsband, nakenväska

Produkter: Rippade jeans – Fashion Nova, klackar – Public Desire (ASOS), Bodysuit – Free People, Halsband – Lulu’s, Handväska – Sole Society

Du undrar förmodligen hur man bär rippade jeans, eller hur? Oroa dig inte, vi har täckt dig!

För att rocka dessa jeans på natten, gå till en minimal och sexig känsla med en enkel beige bodysuit. Eftersom jeans är på den lösare och mer avslappnade sidan kommer en snygg och sexig body att balansera dem perfekt för kvällen.

För skor, sport några fashionabla metakrylatklackar. Dessa pumpar passar vad som helst och de är så populära på Instagram just nu!

För tillbehör, ta en väska i en annan nyans av beige och lägg till ett enkelt lagerhalsband. Den här är fin och minimalistisk med en subtil sexig atmosfär.

Nu är du välklädd och redo att gå ut på natten!

Ja eller nej?

Vad tycker du om rippade jeans? Hur skulle du utforma dem? Låt oss veta i kommentarerna nedan!