Suéteres de cuello alto negros

Night Out-klass: Svart turtleneck

College mode

Svarta turtleneck-tröjor

Tröjor: Forever 21, ASOS, Urban Outfitters

Kämpar du för att förvandla dina kläder från dag till natt? Oroa dig inte, CF är här för att hjälpa till att göra det dagliga besväret till en rolig utmaning. Klass för en utekväll fokuserar på ett stycke per vecka och syftar till att hjälpa dig att ändra din stil från studiesessioner i biblioteket till att dansa hela natten.

Barn på 90-talet, gläd dig! Allt vi bär (och älskar) på den tiden är all ilska, och här på CF kunde vi inte vara mer glada över det. Leggings, overaller, flanell och rutor i alla former är tillbaka till att vara snygga.

Det mest överraskande tillskottet till denna trend? Turtleneck-tröjor. minne hatar dessa i det förflutna: noga barn tycker bara inte om att ha täckt halsen. Men idag tycker jag att de är helt fantastiska. Perfekt för de kalla dagarna när du känner dig lite grinig.

Den här veckan visar jag dig hur du utformar en 90-talsklassiker. en svart turtleneck – både för en dag i klassen och för en utekväll. Läs vidare om du är redo att få lite kostyminspiration!

(Sidanot: om du letar efter fler sätt att bära en turtleneckVi skrev nyligen ett fullständigt inlägg om ämnet, så se till att kolla in det för fler outfitidéer!)

Black Turtleneck: Klass

Hur man utformar en svart turtleneck för dagen

Tröja, Jeggings, stövlar, väska, manschett, örhängen

För en elegant men ändå studerande ensemble för dagen, dike denim och para ihop din tröja med ett par olivgröna stickade jeggings. Lägg sedan till ett par svarta och bruna Chelsea-stövlar för en supermysig vinterlook som innehåller blandade neutrala. Accessoarera med en robust brun hobo-väska och ett par fleur-de-lis-örhängen för en feminin touch, komplettera sedan outfit med ett bländat leopardarmband.

Black Turtleneck: Night Out

Hur man utformar en svart turtleneck för natten

Tröja, kjol, stövlar, koppling, halsband, örhängen

Skapa en superglam kvällslook genom att kombinera din tröja med en minikjol med pärlor. Jag är besatt av dessa kjolar – de lägger mycket drama till din ensemble och minimerar behovet av smycken! Lägg till lite mer gnistrande med ett svart och guldhalsband och matchande bärnstenar. Komplettera denna outfit med klassiska tillbehör – en snygg svart tygväska och fotkängor gör denna outfit riktigt sofistikerad.

Dina tankar?

Vad tycker du om trenden med hög hals? Hur skulle du utforma den här tröjan? Se till att meddela mig vad du tycker om kläderna i kommentarerna och Vilka andra bitar vill du se på Class to Night Out!