College Fashion

Night Out-klass: snörning med snörning

College mode

slutlig tröja med dragsko i collage

Produkter: 1, 2, 3

September närmar sig sitt slut och vår sanity är det också. Du har nått den punkt under terminen där inlämningsuppgifter, gruppprojekt har tilldelats och alla våra tentor avslutas samma dag.

Med allt detta på gång är det sista du tänker på mode. Men samtidigt, vem vill inte vara förberedd och organiserad under ansträngande lektioner?

Jag försäkrar er, med uppfinningen av dragsko med dragsko och ett iskaffe i handen, detta är en uppgift som kan utföras.

Dragtröja: Klass

Vissa anser att det är en konst att blanda sportig stil och stil. När det är gjort ger den här kombinationen komfort och mångsidighet.

För att göra detta parade jag ihop dragkedjans huvtröja med rippade jeans. Dessa jeans med hög midja samt fållen som slutar något ovanför fotleden passar perfekt när du använder ett par slip-on sandaler.

För en ännu sportigare atmosfär, komplettera med en denimhatt. Denna outfit kan vara en minimalists dröm och naturligtvis är mindre alltid mer. Men om du vill lägga till några iögonfallande bitar, kommer en djärv mönstrad ryggsäck och detaljerade ringar säkert att göra tricket.

typ av dragsko

Produkter: Topp, jeans, flip-flops, hatt, ryggsäck, ringar

Dragtröja: Night Out

Efter en lång skoldag kan tanken på att lämna vara pinsamt. Inte bara måste du hålla dig borta från Netflix, men tanken på att behöva klä dig i en obekväm outfit kan vara ännu värre.

Innan du avbryter dina planer, ge den bekväma dragtröjan en chans. I kombination med rippade svarta jaggings och en bikerjacka i konstläder skriker denna outfit kantig.

Om det inte är din grej att bära helt svart är det här uttalande delar kommer in. Ankelstövlarna med ormtryck och matchande koppling ger ett helt nytt element i klädseln, samtidigt som den moderna twist behålls. vem Jag skulle inte göra det Vill du rocka en natt i denna outfit?

snörning tröja natt

Produkter: Topp, jeans, jacka, stövlar, koppling, choker

Vad tycker du?

Är du ett fan av dragtröjan? Bör det förbli ett kvällsstycke eller skulle det slitas ut? Låt mig veta!