Falda de tweed Forever 21

Night Out Class: Tweed Mini Kjol

College mode

Forever 21 Tweed Kjol

Tweed kjolar av: Forever 21, Missguided

Missguided tweed kjol

Kämpar du för att förvandla dina kläder från dag till natt? Oroa dig inte, CF är här för att hjälpa till att göra det dagliga besväret till en rolig utmaning. Class to Night Out fokuserar på ett stycke per vecka och syftar till att hjälpa dig att ändra ditt utseende från studiesessioner i biblioteket till att dansa hela natten.

Om du älskar 90-talets atmosfär som mode omfattar just nu, kommer du att älska en bra gammal man. tweed minikjol. Tweed tillverkad av ullblandning kan vara särskilt varm på vintern när den är ihop med strumpor och stövlar. Du kanske tror att tweed är strikt för preppies, men det här stycket kan utformas på överraskande mångsidiga sätt på grund av de många tillgängliga färgerna och snittet.

I det här inlägget kommer jag att visa dig hur man utformar en bedårande tweed-minikjol för både klass och en utekväll. Läs vidare för att lära dig att ge denna klassiska bit en elegant återupplivning den här säsongen.

Tweed Mini Kjol: Klass

Jersey kostym och tweed kjol

Produktinformation: kjol, tröja, stövlar, strumpor, väska, armband, hatt, halsduk, nagellack

En tweed-minikjol ser snygg ut och snygg när den kombineras med en tröja med rund hals som kompletterar den vinröda kontrastsömmen på kjolen. Se till att ha burgundy tights och svarta ridskor för att hålla dig varm i kylan.

En svart våffelstickad mössa och matchande halsduk ser bedårande ut och ger ensemblen en mysigare känsla. Bär alla dina tillhörigheter i en svart väska strukturerad som en dam. Ett kristall- och pärlarmband och körsbärsröda naglar lägger till feminina detaljer i det här utseendet.

Tweed Mini Kjol: Natt

Tweed kjol, blus och kavaj kostym

Produktinformation: kjol, topp, kavaj, klackar, halsband, väska, läppstift

Denna tweed-minikjol är moderniserad för en utekväll när den paras ihop med en flytande vit linne med svart kontrastringning. Stoppa blusen löst i kjolen och glid sedan in i en draperad vinröd jacka för en elegant men ändå cool atmosfär. Spetsiga klackar med ett snyggt ankelband ger ensamheten en välbehövlig touch, medan ett stort kristallhalsband ger en hälsosam dos gnista.

Bär en liten svart axelväska, som är den perfekta storleken för att förvara allt du behöver för natten. Avsluta utseendet med en djupröd läpp och du är redo att festa!

Dina tankar?

Skulle du någonsin ha en tweed-minikjol? Till lektionen? Att gå ut på natten? Hur skulle du designa denna tweed minikjol? Låt mig veta vad du tycker om kläderna i kommentarerna och Berätta för mig vilka andra bitar du vill se på Class to Night Out!