Traje de mono brillante para clase con mono negro brillante, chaqueta bomber de satén negra, botines negros de tacón grueso, mini mochila negra, aretes de rosas negras y lápiz labial oscuro

Night Out Class: Sparkly Jumpsuit

College mode

3 glittrande jumpsuits från Fashion Nova, Boohoo och Dolls Kill.

Glitter jumpsuits

Produkter (från vänster till höger): Mode Nova, Boohoo och Dolls Kill.

Glitter jumpsuits de är otroligt fashionabla den här säsongen. Även om du kanske tror att denna trend är “för mycket” vid första anblicken, är jag här för att argumentera för att varje tjej borde ha en gnistrande jumpsuit i sin garderob. Efter att ha läst det här inlägget hoppas jag att jag har övertygat dig om att investera.

Det finns många typer av glitter jumpsuits, allt från tubtopp till linne, cami-remmar, långa ärmar och många fler. Glitter jumpsuits kan vara lätta att bära och mycket bekväma, beroende på stil.

Så här kan du forma din gnistrande jumpsuit medan du festar eller går till lektionen!

Bright Jumpsuit Outfit for Class:

Sparkly Classy Jumpsuit Outfit med Sparkly Black Jumpsuit, Black Satin Bomber Jacket, Black Chunky Heel Ankle Boots, Black Mini Backpack, Black Rose Örhängen och Dark Lipstick

Produkter: Jumpsuit – Dolls Kill, Bomber Jacket – Boohoo, Boots – Fashion Nova, Örhängen – Amazon, Läppstift – Lime Crime, Ryggsäck – Mango.

När du går till lektionen vill du vara så bekväm som möjligt. Även om den här jumpsuiten är ganska snygg, kan du klä den avslappnad om du lägger till rätt tillbehör och håller din outfit i den helt svarta paletten. Bomberjackor är trendiga och perfekta dagar på campus.

Det är viktigt att du inte lägger till för många tillbehör till det här utseendet på dagtid. Lägg bara till örhängen och ett sött vinrött läppstift så är du klar. Om du inte vill ha en högklackad stövel när du går på lektionen kommer platta stövlar att fungera lika bra.

Designa en gnistrande jumpsuit för en utekväll:

Produkter: Örhängen – Forever 21, Jacka – Pretty Little Thing, Jumpsuit – Dolls Kill, Boots – Boohoo, Leather purse – New Look.

För att du ska gå ut vill du naturligtvis se snygg ut och söt, och jumpsuiten hjälper dig att uppnå den atmosfären med lätthet. När du har den här jumpsuiten kanske du vill ha accessorize, men lita på mig – gå inte överbord med extrafunktionerna! Apan är modig nog på egen hand.

Att lägga till enkla detaljer som ett sött par örhängen och en supersöt väska gör underverk. För att lägga till en färgstycke, gör ett av dina tillbehör till en annan färg så att den sticker ut. Tillbehöret kan vara väskan (vilket jag letade efter i det här fallet), skorna, jackan eller smycken. Se bara till att du har ett föremål som sticker ut. Du är klar att gå!

Skulle du ha en blank jumpsuit?

Har du en blank jumpsuit i din garderob? Hur kommer din blanka jumpsuit att se ut den här vintern? Om du delar detta på sociala medier, var noga med att använda hashtaggen #ClassToNightOut så att vi kan se några intressanta idéer från alla. Var noga med att kommentera nedan!