Trajes de botas de piel de serpiente: lindo atuendo con jeans negros de mamá, camiseta blanca de cuello alto, abrigo crema, mochila negra, botas de piel de serpiente, collares en capas

Night Out Class: Snakeskin Boots

College mode

Snake skinn stövlar trend

Produkter: Längst ner till vänster – Lulus, uppe till höger – ASOS, längst ner till höger – Ganska liten sak.

Om du inte visste det ormskinn Det har varit den senaste trenden ett tag nu. Från tillbehör till ormskinn till ormskinnsblusar och byxor med ormskinn är det säkert att säga att du kommer att se minst en av dessa saker när du rullar ner på ditt Instagram-konto.

För de av er som inte har provat den här trenden än så rekommenderar jag den! Det är roligt, unikt och det perfekta sättet att göra ett uttalande den här säsongen.

Om du precis börjar med trenden och inte är säker på vad du ska ha på dig eller hur du ska utforma den, rekommenderar jag att du börjar med ormskinn stövlareftersom de tenderar att vara lättare att utforma än en ormskinntopp.

Här är några uppsättningar av snakeskinn för att starta dina idéer!

Snakeskin Boots Outfits – Class Outfit:

Snakeskin Boot Outfits - Cute Outfit with Mammas Black Jeans, Vit Turtleneck Tee, Cream Coat, Black Backpack, Snakeskin Boots, Layered Necklace

Produkter: Snakeskin Boots – Boohoo, Boyfriend Jeans – Nova Mode, Tröja – Boohoo, krage – NA-KD, jacka – Ganska liten sak, Ryggsäck – Otäck Gal.

Snakeskinn stövlar är perfekta för klasskläder eftersom de är perfekta att para ihop med grundläggande kläder. Dessa på bilden har en tjock häl som gör det enkelt för dig att gå. Proffstips: Ju tjockare hälen, desto lättare är det att gå in.

För att matcha dessa ormskinnsstövlar rekommenderar jag att du bär svarta pojkvänjeans. Smala jeans skulle också fungera här, men pojkvänjeans med raka ben visar dina stövlar i bästa ljus. Dessutom, med pojkvänjeans, har du mer utrymme att röra dig och sträcka, så de blir bekväma om du måste sitta ner under en lång konferens.

Ovanpå lade jag till en vit tröja för att matcha stövlarna och jeansen. Du kan stoppa fram tröjan fram och lämna tröjan bak (även känd som en halvveck) för en Instagram-tjejkänsla.

Håll klädseln enkel med detta halsband från NA-KD. Du vill inte vara helt utrustad för klassen, men med detta halsband behöver du inte heller offra din känsla för stil. Detta halsband är perfekt med den höga halsdelen av din blus. Du kan helt enkelt kasta den ovanpå din höga krage för att visa halsbandet. Det är inte för glamoröst, men det är inte heller så enkelt. Det är perfekt för lektionen!

När våren långsamt närmar sig kan du långsamt börja byta din garderob till vårjackor (naturligtvis beroende på vädret i din stad!). Den här jackan är perfekt för klasskläder och passar perfekt till dina ormskinnsstövlar.

Snakeskin Boots Outfits – Kvällskläder:

Snakeskin Boots Outfits - Söt outfit med en axel body, halsband, snörning kjol, Snakeskin booties

Produkter: Snakeskin Boots – Boohoo, Black Kjol – Forever 21, Belt – Forever 21, Bodysuit – Ganska liten sak, Jacka – Boohoo, Clutch – Ardene, Collar – Lord och Taylor.

Dessa ormskinnsstövlar är också ett perfekt stycke för en utekväll!

Oavsett om du ska till klubben eller en datakväll med en partner eller bara umgås med några flickvänner, kommer dessa stövlar att stjäla showen!

Till att börja med, para ihop dessa stövlar med denna söta svarta snörningskjol. Den svarta kjolen passar perfekt med ormskinnsstövlarna! Och naturligtvis, beroende på var du övernattar, bära strumpor för att hålla dig varm. Om du bara är ute några minuter behöver du kanske inte strumpbyxorna.

För att göra din outfit riktigt pop, kommer ett kedjebälte att passa bra med den här kjolen. Du behöver inte bära den hela vägen. Du kan fästa bältet från en slinga till en annan, hängande från ena sidan av din kropp, antingen till vänster eller höger, helt efter eget val.

Denna beige kroppsdräkt med en axel kommer också att matcha snakeskinnkängorna och kjolen. Det är ett bra uttalande att para ihop med stövlar. Den ena axeldelen är definitivt unik, så den matchar dina redan unika stövlar.

För att slutföra kläderna helt, lägg till ett sött litet halsband. Du är klar att gå.

Ja eller nej?

Vad tycker du om ormhudstrenden? Skulle du ha ormskinnsstövlar?

Låt oss veta i kommentarerna nedan!