estadisticas web Skip to content

Night Out Class: Slogan T-shirt

College mode

Eftersom atleträstrenden bara får fart, Tshirts det har blivit en häftklammer i fashionabla tjejgarderob; särskilt viktigt för out of service-modellen.

Så om du vill ha stora stilpoäng i år måste du kunna bära en skjorta uppifrån och ner, för formella och avslappnade tillfällen.

Denna flammat-t-shirt från Asos är perfekt för passeringskurs och alla roliga saker som följer. Ingenting är hetare just nu än att gunga ett plagg med bokstavliga lågor. Du kan tacka uppkomsten av Thrasher och Kylie Jenner Merch-produkter för denna trend.

Du kanske undrar: Hur bär du en skjorta? Vänta och se…

Hur man bär en slogan-t-shirt för klassen:

Vit t-shirt med låga bokstäver i kombination med en denim kjol.  Guldörhängen med en centrerad pärla för att komplettera tillsammans med en grå läderryggsäck.  Komplettera utseendet med ett par slip-on vita sneakers och en naken läpp.

Produkter: T-shirt – Asos, Kjol – Abercrombie & Fitch, Ryggsäck – Century 21, Sneakers – Resor, Örhängen – Forever 21, Läppglans – Macy’s.

För klassen kommer vi att hålla det feminint och sött. Att para ihop skjortan med en denimkjol ger en touch av kvinnlighet. Lägg till den atmosfären med vackra pärlörhängen.

Slip-on sneakers tar dig från klass till klass i komfort. För smink skulle ett mjukt utseende vara den perfekta matchen, tillsammans med en rosa glöd. Glöm inte din ryggsäck: kom ihåg att vi är här för att lära oss, åtminstone under dagen.

Hur man bär en sloganskjorta för en utekväll:

Vit t-shirt med slogan för lamatryck.  Tröjan är ihop med ett par nödställda svarta jeansshorts.  Sandklackar med mocka-block valdes till skorna.  Utseendet kompletteras med en svart choker, en korsväska och en lila läpp.

Produkter: T-shirt – Asos, shorts – Boohoo, klackar – Century 21, Crossbody – Express, Choker – Missguided, Eyeshadow Palette – Mac Cosmetics, läppstift – Barneys New York.

Är det senare ännu? Klasserna är över och nu kan du klä dig i den tröjan för en utekväll på ditt favoritmål. Först och främst – vi ska byta ut denimkjolen mot ett par nödställda svarta jeansshorts.

Som vanligt vill ingen bära en tung ryggsäck om det inte är nödvändigt. Så byt ut den mördare ryggsäcken mot en söt crossbody-väska för att förvara dina saker.

Att ta på sig ett par klackar är alltid ett säkert sätt att bära en outfit, och dessa blockklackar kommer bokstavligen att höja ditt utseende. För smycken, lägg till en choker för att avsluta det här snygga utseendet.

Vad tycker du?

Hur designas populära slogan-t-shirts? Vilken outfit är din favorit? Berätta för oss i kommentarerna.