Cómo usar pantalones metálicos para una salida nocturna

Night Out Class: Silver Metallic Pants

College mode

Asos 2 metallic byxor

Metalliska byxor från ASOS

Kämpar du för att förvandla dina kläder från dag till natt? Oroa dig inte, CF är här för att hjälpa till att göra det dagliga besväret till en rolig utmaning. Class to Night Out fokuserar på ett stycke per vecka och syftar till att hjälpa dig att ändra ditt utseende från studiesessioner i biblioteket till att dansa hela natten.

Metallisk denim Det har funnits i några säsonger, men i vinter har trenden blivit livfull med nya former och färger. Förutom det typiska silver, guld och koppar har metalliska överlägg lagts till färger som kobolt, lila och mörkgröna. Återförsäljare har också förgrenat sig från grundläggande jeans och säljer nu metallbyxor, harembyxor, leggings och joggare.

Styling metallbyxor Det kan tyckas lite överväldigande, men de kan vara helt slitna både dag och natt. I det här inlägget kommer jag att visa dig hur man stylar ett par metalliska smala byxor för en dag med lektioner och en rolig natt:

Klass: Metallic Pants

Hur man bär metallbyxor i klassen

Produktinformation: byxor, tröja, stövlar, halsduk, hatt, väska, stickat armband, pilarmband, nagellack, läppglans

Nyckeln till att designa metallbyxor för klassen är att utforma dem som om du skulle göra något annat par neutrala byxor eller jeans. Byxorna är fokus för denna outfit och eftersom de är så ljusa fungerar de också som det största tillbehöret. På grund av detta, håll allt annat mycket lågmäld och para ihop dem med en överdimensionerad svart tröja, samt en matchande halsduk och ridskor.

En stickad mössa håller saker bekvämt och coolt, medan en väska har allt du behöver för klassen. Håll tillbehören enkla och eleganta med flera läckra manschetter i silver, lägg sedan till lite färg i stil med turkosa naglar och en lila läpp. Du kommer att ha den metalliska byxtrenden på lämpligt sätt för klassen, och det ser inte ut som om du ska dansa!

Utekväll: metallic byxor

Hur man bär metallbyxor för en utekväll

Produktinformation: byxor, topp, klackar, halsband, väska, eyeliner, läppstift

Detta par silverbyxor har en högre midja, så para ihop dem med en fyrkantig vit crop top för en utekväll. Värmen och de råa kanterna på den här avslappnade crop-toppen ger en sval kontrast till det lyxiga byxan. Ta med inslag av koboltblått för att ge lite färg till denna outfit. Dessa koboltblå klackar ser bra ut med ankellängden på dessa byxor.

Jag är besatt av det fantastiska halsbandet i denna outfit. Kobolt, svart och silver passar perfekt med utseendet, medan spikarna ger lite glamour och elegans. Vilket sätt att göra ett uttalande! Bär alla dina kvällsobjekt i den här runda korsväskan med ormskinn. Avsluta detta ensemble med ett djärvt kattöga och matt mörkröd läpp.

Dina tankar?

Skulle du ha metallbyxor? Till lektionen? På en utekväll med vänner? Hur skulle du utforma dessa metalliska byxor? Låt mig veta vad du tycker om kläderna i kommentarerna och låt mig veta vilka andra bitar du vill se på Class to Night Out.