clase de chaqueta de moto rosa

Night Out Class: Rosa motorcykeljacka

College mode

rosa motorcykeljacka collage

Produkter: 1, 2, 3

Dagens inlägg handlar om ett ikoniskt stycke som varje tjej ska äga, motorcykeljackan. För hösten 2016 har denna klassiker uppdaterats med en söt twist: rosa motorcykeljacka Det är överallt nyligen och det ger mig några allvarliga fettvibbar.

Redo att prova den här coola biten? Läs vidare för att se två sätt att bära en rosa motorcykeljacka i höst.

Rosa motorcykeljacka: Klass

Det bästa botemedlet för back-to-school blues är en fantastisk outfit. Det här utseendet är trendigt men inte överst – det passar perfekt för en skoldag.

Börja med att para ihop en rosa motorcykeljacka med en trendig t-shirt och baggy pojkvänjeans. Låt oss inte glömma att det är officiellt startsäsongen! Dessa söta svarta ankelstövlar med spänne ger utseendet en speciell touch. Slutligen kompletterar en blommig klocka och stora solglasögon utseendet med en touch av klass.

typ av rosa motorcykeljacka

Produkter: Jacka, Jeans, T-shirt, Ankelstövlar, Klocka, Solglasögon

Rosa motorcykeljacka: natt

För kvällen kommer den rosa motorcykeljackan att se fantastisk ut i kombination med en fashionabel slipklänning och snörskor.

Det finns något med en quiltad väska som gör att varje utseende känns elegant och elegant – jag älskar den här svarta för en utekväll. Pärlsmycken lägger till ytterligare en elegant touch. Denna coola choker är modern men klassisk, medan detta pärlarmband får dig att känna Gatsby-glamour.

rosa motorcykeljacka festkväll

Produkter: Jacka, handväska, klänning, klackar, choker, armband

Älskar du den här versionen av motorcykeljackan?

Skulle du prova en motorcykeljacka i rosa? Hur skulle du utforma denna ikoniska bit? Låt mig veta!