College Fashion

Night Out Class: Plisserad midikjol

College mode

Generellt betyder “att gå ut” på college en kort kjol. Stanna vid någon college fest och du kommer sannolikt att se minikjolar och klänningar av alla slag.

de midikjolMen hon är här för att utmana status quo och driva gränserna för mode.

Den är längre och mer konservativ än den genomsnittliga utgångskjolen, ja. Men om den är väl utformad kan en midikjol vara lämplig för alla tillfällen. Som att ta dig från klassen till en utekväll.

Hur man utformar en midikjol för klassen:

Produkter: Midikjol – Kohl’s, Topp – Ann Taylor, Örhängen – Saks off 5th, Skor – Century 21, Väska – Avenue, Solglasögon – Nordstrom Rack

Midikjolar är perfekta för att ge en outfit en mjuk, feminin känsla. Genom att lägga till en ballerina kan vi ta fram det feminina elementet. Dessa Macy’s-lägenheter är ett utmärkt sätt att få ballerina-snörningslägen in i ditt utseende.

Att para ihop kjolen med en vit vit skjorta gör att kjolen kan vara vår kontaktpunkt. Om detta utseende är för svartvitt för din smak, lägg till ett roligt par solglasögon för att lysa upp utseendet. Dessa röda solglasögon från Nordstrom Rack är både ljusa och djärva, perfekta för dagar på campus.

Hur man stylar en midikjol för en utekväll:

Produkter: Midikjol – Kohl’s, Top – Forever 21, Örhängen – Sak’s Fifth Avenue, skor – Macy’s, Bag – Macy’s

För en kvällsutseende ska vi kombinera vår midikjol med en metallisk crop top. Ingenting säger en utekväll som en fin gröda. Denna metalliska crop top från Forever 21 är en del av deras senaste kollektion och är helt i trend.

Avsluta utseendet genom att lägga till lite gnista – våra skor och väska är elegant besatta! Glöm inte att bära örhängen. Dessa, från Sak’s, är lite djärvare än vår dagtid, men är det inte poängen?

Har du midikjolar på campus?

I så fall hur utformar du dem? Vilken outfit föredrar du? Låt mig veta i kommentarerna nedan!