estadisticas web Skip to content

Night Out Class: Off Shoulder Romper

College mode

A Mameluke Det är en av de enklaste och mest bekväma sommarstiften där ute, och något vi kommer att sakna när förkylningen börjar!

En romper kan bokstavligen vara nyckeln till ditt utseende, eftersom det är kontaktpunkten för hela outfit. Du kan klä dig från topp till botten för att ta dig från klass till natt.

Hur man utformar en Off Shoulder Romper för klass

Hur man utformar en av axelbyxan för dagen: Off the Shoulder Svart och vit randig romper ihop med bundna svarta tygsandaler, svart handväska med rephandtag och ett silverfärgat halsband

Produkter: Romper – Forever 21, Skor – Billabong, Halsband – H&M, Tote – Roxy, Blush – Sephora

För att designa en romper för dagen är nyckeln inte att överfulla den. Denna Striped Off Shoulder Romper från Forever 21 har redan mycket personlighet så att du inte behöver massor av tillbehör.

För klassen, låt oss hålla det enkelt genom att lägga till ett tresträngat halsband och en svart svart väska. Enkla svarta sandaler kompletterar utseendet medan romperen förblir centrum för uppmärksamheten.

Hur man utformar en off shoulder romper för en utekväll

Hur man utformar en Off Shoulder Romper för natten: Svart och vit randig romper ihop med svarta tunna remklackar, svart kors kropp med metallisk hårdvara och svarta örhängen

Produkter: Romper – Forever 21, skor – Boohoo, örhängen – Nordstrom Rack, handväska – River Island, palett – Sephora

För en utekväll vill vi definitivt höja det här utseendet, men samma allmänna tumregel kommer att följa oss på kvällen. Du vill inte förstöra utseendet, så välj dina tillbehör klokt.

Dessa Boohoo-klackar är perfekta att kombinera med vår romper, eftersom de är enkla men slående. För smycken, byt dina halsband mot ett uttalande örhänge. För hår rekommenderar jag en bulle, antingen låg eller hög, för att verkligen visa upp örhängen och dina axlar. Avsluta med en kedjebandväska med tofsdetaljer.

Hur utformar du axelbyxor?

Har du haft den här modetrenden i sommar? Om så är fallet, vilka är dina bästa tips för att utforma det från dag till natt? Berätta för mig i kommentarerna.