Estilo kimono con kimono colorido de ASOS, kimono floral Charlotte Russe y kimono de rayas finas de Forever 21

Night Out Class: Light Duster Coat

College mode

Kimono Style med ASOS Färgglada Kimono, Charlotte Russe blommig Kimono och Forever 21 Fine Stripe Kimono

LR-produkter: ASOS, Charlotte Russe och Forever 21.

Det är dustersäsong! Om du ännu inte känner till dessa underbara sommargarderober är det dags att presentera dig själv.

Dessa lätta rockar är trendiga överallt och finns i en miljon olika stilar som är perfekta för sommaren. Dessa fåfängsinspirerade föremål är väldigt snygga och glamorösa, plus att de inte är för varma att bära i varmt väder. Nedan följer två av många sätt att bära din duster i vår och sommar!

Hur man designar en Duster Coat – Klädsel för klass:

Kimonodräkt för klass med kimono med geotryck, vita jeans, senapsdräkt, örhängen i guld, fenty beuaty lip gloss och gladiator sandaler.

Produkter: Duster – Forever 21, Jeans – Topshop, Body – Forever 21, Örhängen – Missguided, Lip gloss – Fenty Beauty, Sandaler – Missguided.

Forever 21 geometrisk tryck Kimono den har fantastiska färger och är det perfekta trycket för ditt vårutseende. Vi gillar verkligen denna dammare på grund av trycket och dess korta ärmar.

Naturligtvis koordineras allt med vitt. Topshops vita denimjeans, Missguideds juvelgladiatorsandaler och Forever 21s senapdräkt ser fantastiskt ut tillsammans när de kombineras med dammsugaren. Ta bara en väska så har du en fantastisk outfit för klassen.

Hur man utformar en Dusterrock – Outfit för att gå ut:

Geokimono med vit crop top, vit minikjol, gula solglasögon, örhängen i guld, guldarmband, mattrosa läppstift, senapsväska och vita klackar.

Produkter: Duster – Forever 21, Choker – Pretty Little Thing, Crop Top – ASOS, Kjol – Forever 21, Armband – Pretty Little Thing, Sunnies – Sunglass Spot, Örhängen – Pretty Little Thing, Heels – Nasty Gal, väska – Handtag, läppstift – Milani.

Denna outfit skulle vara helt perfekt att bära i en filmdatum med din bebis (kanske får du se Avengers: Infinity War – så det är värt det!). Nasty Gals vita klackar är inte för höga och tjocka så att de inte skadar dina fötter. Om du fortsätter med färgschemat kan du inte gå fel med en vit crop top från ASOS och en vit minikjol från Forever 21. Så söt!

Vi vill höra din åsikt om dammrockar!

Dammsugare är fantastiska bitar att ha i din garderob. Vilken typ av damm kommer du att ha i sommar? Kommentera och låt oss veta!