Tendencia de los pantalones jogger

Night Out Class: Jogger Pants

College mode

Joggerbyxor trend

Träningsbyxor: 1. Pacsun, 2. Pacsun, 3. Charlotte Russe

När temperaturen sjunker under fryspunkten och snövarnar finns i överflöd kan det vara svårt att samla motivationen att gå ur sängen, än mindre att sätta ihop en fantastisk outfit. De flesta snödagar, allt jag vill göra är att snuggla i ett par träningsbyxor, men vi vet alla att det finns snyggare alternativ att välja mellan. Det är där joggbyxor Ett huvud.

Joggare var populära i höstas och har fortfarande en stund i vinter, vilket är bra för college-tjejer som försöker se vackra ut. Y bekväm. Joggingbyxor är i grunden träningsbyxor med en uppdatering – De är mjuka som dina favoritpyjamasbottnar, har bekväma dragband och kan enkelt gå från en dagtid till en nattlig look med rätt tillbehör.

Nedan visar jag dig hur du kan få denna trend att fungera för en dag för att modiga förkylningen (och din 8: e statsklass) och en natt i staden!

Träningsbyxor: Klass

Joggerbyxklass

Produktinformation: joggare, stövlar, tröja, halsduk, örhängen, klocka

Joggare finns i många färger och mönster så att du enkelt kan hitta ett par som passar perfekt i din stil. Här gick jag för ett mysigt grått par med svarta paneldetaljer nära fotleden. Sätt sedan på en mjuk, färgstark tröja – den här ljusblå är den perfekta vinterkakan.

Edgy stövlar är en fantastisk kontrast till dina bekväma träningsbyxor. En tjock infinity-halsduk kommer att hålla dig mysig, medan den här fantastiska klockan på kartan kommer att driva din vandringslust även när det är snöigt på campus. Geometriska guldnitar kompletterar den här looken dagtid.

Jogger Pants: Night Out

Night joggerbyxor

Produktinformation: joggare, topp, jacka, tossor, armband, örhängen

För att bära din klassbyxa till en utekväll, börja med att förbättra ditt utseende med några högklackade fotkängor. Jag är övertygad om att en skinnjacka passar bra till allt, så bär en; var noga med att ta av den när du går in för att visa upp din underbara mörkröd från axeltoppen.

Örhängejackor gör att varje outfit ser direkt glamorös ut, så lägg till ett par och bär det med flera blandade metallarmband. Nu är du redo att gå!

Tankar

Är du ett fan av joggbyxor? Skulle du bära dem för att gå ut på natten eller skulle du hålla dem strikt för lektion och paus? Hur skulle du utforma ett par? Lämna mig en kommentar med dina tankar!