Chaquetas de moto de mezclilla

Night Out Class: Jeansjacka

College mode

Denim motorcykeljackor

LR-produkter: Amazon, ASOS, Sole Society

Denim motorcykeljackor de är de perfekta jackorna för vårdagar på språng. De är lätta att ta på sig med vilket utseende som helst (om du har på dig din vanliga motorcykeljacka eller jeansjacka, använd en av dessa istället), plus de är helt trendiga. Vi har sett denna trend öka i popularitet ett tag och vi är mer än redo att dyka under den här säsongen.

Motorcykeljackor är inte bara bra för campus – jag älskar också dessa jackor för en vårkväll. Alla tjejer vet att de bär en lätt jacka när de går ut, särskilt under de kallare årstiderna. Det sista du vill är att vara super kåt medan du är ute, eller hur? En lätt jacka är den perfekta balansen.

Nedan följer några denim motorcykeljacka kostymer designad för att visa dig hur du kan utforma din motorcykeljacka under resten av terminen. Läs vidare för att se dem:

Hur man designar en Biker Denim Jacket – Outfit for Class:

Motorcykeljacka i denim med svart t-shirt, svarta skinny jeans, svarta fotkängor, silverryggsäck i metall och silverring.

Produkter: Jeans – Nordstrom, Motorcykeljacka – Forever 21, Stövlar – Aldo, Ryggsäck – Nordstrom Rack, Top – Topshop, Örhängen – Topshop.

Forever 21: s lätta motorcykeljacka i denim är fantastiskt. Den är vacker, lite större och har den lätta pastelltvätten perfekt för våren.

Forever 21 hade modellklänningen helt i svart, vilket såg fantastiskt ut, så i linje med det helt svarta temat lade jag till de här enkla svarta skinny jeansen, Aldos ”Love” snörning i strumpbyxor och den svarta crop top. lisa från Topshop.

För att lägga till lite mer intresse för din outfit kan du lägga till silvertillbehör som de som du ser ovan för att matcha silverdetaljerna på motorcykeljackan.

Hur man utformar en Biker Denim Jacket – Outfit för att gå ut:

Lättvättad motorcykelstiljacka med lila bodysuit, lätta tvättjeans, svart mockakoppling, silverörhängen, silverhängande halsband och vita klackar med fotled.

Produkter: Motorcykeljacka – Forever 21, Jeans – H&M, Body – Boohoo, Clutch – Boohoo, Örhängen – Forever 21, Halsband – Forever 21, Heels – Boohoo.

Eftersom vädret börjar bli lite varmare är det dags att börja lägga till fler vårfärger i din garderob. Denna lila vinyl bodysuit från Boohoo är den perfekta färgen för våren och ser vacker ut med den pastellblå på motorcykelns jeansjacka.

Om du vill göra denim-on-denim-looken (som är lika söt som någonsin den här säsongen), försök hitta jeans som kommer i samma denimfärg som motorcykeljackan Forever 21. Om du inte hittar den exakta färgen på denim, du kan göra lätta tvättjeans som de ovan från H&M. Vita klackar är super söta och du kan para ihop dem med nästan vad som helst i din garderob i vår och sommar.

Har du en motorcykeljacka i denim?

När du har läst den här artikeln, vad tycker du om motorcykeljackor i denim? Har du redan en eller kommer du att få den? (Proffstips: Eftersom vädret börjar bli varmare kommer dessa jackor att säljas snart nog. Få en för att spara pengar!)

Kommentera och låt oss veta, vi skulle gärna höra din åsikt!